- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sajnos erről is szól a cikk, és több hsz-em is később, hogy NEM néztem utána elég alaposan a vásárlás ELŐTT a dolgoknak, mert eszembe sem jutott, hogy gond lehet az ilyen rendszerekkel. Vásárlás után viszont sokat olvastam az ügyről, eső után köpönyeg. És amikor nagyjából a végére értem a szívásnak, akkor mindenképp le akartam írni a nagyérdeműnek, hogy mások lehetőleg ne szívjanak ekkorát.
-
16GB RAM indoklás:
Munkám során egyszerre fut 4-5 browser (darabonként 15-20 tabbal), Adobe Illustrator, Photoshop, Dreamweaver, Premiere, After Effects, és időnként Fireworks is. Mellettük gyakorta van megnyitva egyidőben 8-10 PDF file, amik átlagosan 500MB-1,5GB méretűek. A képek, amikkel dolgozom, szintén gyakorta 1GB feletti méretűek, a videók szintén nagyok.
Tehát ezért.
Használtam ilyen munkára 8GB-os és 16GB-os gépet is, ég és föld a 16GB javára.
És kérlek olvasd el a hivatkozott cikkeket is. Ezen felül tele van sírva a net, hogy ez a felállás mennyire problémás kombináció. Ha ennek ellenére szerinted ez user error, az elégtelen információ. Kérlek oszd meg velünk, hogy szerinted mi lehet a probléma. Tisztelettel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest