- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Höhö ... gratula!
Jóóól látok?
AC12x-es tranyó???(ebből akár egy sormintát is megérne...)
Hát azt hittem, dobok egy hátast.
Még talán van itthon a padláson ilyen.Közben nagyon hasonló linket találtam hirtelen:
[link]
Ott a második gitártorzítóhoz (mc1458-as IC-vel készült) hasonlót csináltam régen (1988 körül), annyival megfejelve, hogy a két ("vágó")diódára párhuzamosan még egy potit raktam.
Még most is megvan, ha valakit érdkel. -
darvinya
titán
válasz
vodkaboy22 #5 üzenetére
Köszönöm elfogadom azokat a kapcsolási rajzokat.
Én meg telefont használok már régóta.
Azaz PH családot csak azzal fórumozok, bejegyzéseket készítek.
Gép elé már ritkán ülök le. -
vodkaboy22
addikt
Nézd meg az első cikkeim... Igaz azóta már sok sok javítás került beléjük de még így is nagyon kezdő cikkek. Most meg már külföldi nagy cégeknek adok le angolul kutatási zárójelentést. Fejlődik az ember csak türelmesnek kell lenni.
És mint mindig legyél tisztelettudobb... a hibákat meg ha morcogunk is kijavítjuk
Jó könyveket meg érdemes a közeledben tartani. Pl pont ehhez a hangszínszabályozáshoz találtam neked pár jó kapcsolást az egyik analog elektronikás könyvemben.Tabletról írok, ezért nézd el itt a helyesírásomat
-
darvinya
titán
válasz
vodkaboy22 #3 üzenetére
Köszönöm
A felemelő kritikát.
Szeretnék jobban megtanulni ilyenféle írást.A külső visszajelzés a legjobb tanító.
-
vodkaboy22
addikt
-
Lompos48
nagyúr
Kezdetnek elfogadható, bár a helyesírásod ugyancsak sántikál.
Megjegyzések:
NPN-es lágyabb, de erősebb a torzítás, modern elektronikus hangzás világú.
PNP-es ércesebb és mély orientáltabb mint egy csöves erősítőn lenne.Ha valamilyen hangzásbeli különbség van, annak semmi köze a tranzisztorok félvezetőtípusához (pnp vagy npn). Az áramkör nincs honnan tudja, hogy a félvezetőben a "minoritáris" (kisebbségi
) töltéshordozók elektronok, vagy éppenséggel "lyukak". Egyéb paraméterekben mutatkoző differencia okozhatja, ha egyáltalán.
A második kapcsolási rajz - mint már a Hobby elektronika topikban is megírtam - hibás. A PNP-re váltás esetén a rajz ugyanaz mint az első, csak a táplálás pólusait kell felcserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Cyberpunk 2077
- Nők, nőügyek (18+)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- További aktív témák...
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Asus 14 Zenbook UX425E FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3210, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest