Új hozzászólás Aktív témák
-
Shodan
addikt
szerintem a sima is ugyanolyan jó. Az Imax-be ha felveszed a szemüveged az úgy is leszűkíti a látóteredet, így fel sem tűnik hogy mekkora vásznat nézel. Egyedül a logbejegyzéseknél kacsingattam lefele, nagyon nem kell kapkodni a fejedet, pedig nem is leghátul ültem hanem közép fele.
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Shodan
addikt
Én tegnap premier napon néztem az imax-ben. Már alapból ugy mentem oda hogy kicsit fájt a fejem. És ebbe a hülye szemüvegbe csak mégjobban megfájdult, így kénytelen leszek majd mégegyszer megnézni, ha lemegy a nagy roham.
A világ amit a mester felépített brutális.Tényleg úgy érzed mintha valahol kinnt a valóságban létezne ez hely.Inkább hasonlítanám álomhoz. Történetileg kicsit többet vártam. Mondjuk hogy kerültek Pandorára?, mi van a földel? stb. De 10 percel a film kezedete után az emberünk már az avatarjával rohangál.Inkább éreztem ugy mintha a natgeo-t nézném, valami bennszülött törzset bemutató dokufilmel.
Egyébként szerintem sima 2Dben sem lehet rosszabbb látvány szempontjából. Tényleg minden brutális volt 3d ben, de valahogy a gyors mozgásoknál, még mindig nem az igazi.
Szóval aki nem tudja megnézni imax-ben szerinem nyugodtan nézze meg sima moziban, ott sem fog csalódniwww.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Path of Exile 2
- EA Sports WRC '23
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Bitcoin topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...