Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Apollyon

Korrektor

Nos a korbácsütéssel nem értek egyet, mert nőket fizikailag bántalmazni nagyon béna dolog.

Viszont azt is tegyük hozzá – már ha a cikk igaz – egy helybeli nőről van szó. Amikor beült az autóba, tudta hogy mit vállal, és amikor megállították, még neki állt feljebb, holott az ő országában az a normális, hogy neki ehhez nincs joga. Helybeliként valszeg nem érintette a dolog újdonságként.

Másrészt az a helyzet, hogy bár ott valóban szélsőséges helyzetek vannak, ami nem kéne, de az sem teljesen jó, ami itt Európában van.

Nézzétek meg ezt a képet: [link] Ez mi? Ennek a gépjárműnek én is szemtanúja voltam, és biztosíthatom, hogy ez a rendszám valóban be van jegyezve.

Bár abszolút nem értek egyet a szaúd-arábiai vallásokkal sem, de azért nálunk is el vannak kanászodva a nők, amellyel szintén nem értek egyet, és azért nem mert ez szerintem nagyon rossz irányba megy el, és pont a férfiak miatt.

[ Szerkesztve ]

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés