Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Na igen. Valódi keverőn nemtom hogy van, de Atomixben, (manapság VirtualDJ-nek hívják) 1,2,4,8-as loopokat lehetett beállítani. Azokkal aztán lehetett nagy hepajt kelteni
Plusz Magas mély közép állítás mindkét oldalon.
Auto BPM beállítás. Valójában az egészben az auto BPM segített a legtöbbet.
Magától ráállt a következő szám az előző bpmjére. Így csak el kellett kapni a pillanatot amikor átfédereli az ember. Szal így volt idő minden másra.
Persze nekem anno nem volt plusz fülesem, amiben hallgassam a számot ami majd jön.
Muszáj volt ismernem kívülről... A bpm grafikon alapján tudni hol tart a szám, mikor jönnek kiállások, mikor lesz valami észvesztő jó rész stb...
Jó is volt... : ) -
Dany007
veterán
Hehe. Én Denon párti vagyok. Volt pár Denon cuccom, igaz nem Dj cucc, de nagyon megvoltam vele elégedve.
Azonkívül a házi-mozi újság nemtom melyik évének az első díjasa lett.Ehm... És aki még a jó öreg Atomix-szel mixelt... ?
Anno szoktunk csinálni kisebb bulikat, és haverommal ketten zenéltünk. Persze hobbyból is.
Volt, hogy ellógtunk óráról, csak, hogy hazamenjünk mixelni, persze pár üveg sör kíséretében.
Szép volt... Egyetlen egy mixünk maradt meg 2003-ból, az egyik utolsó közös mixünk : )
De szép idők voltak. Mindig is ki akartam próbálni rendes cuccról. De sz.tem így gépen keresztül mp3-mal jóval könnyebb.Egyébként teljesen igazad van. Kellenek az életből kivett példák is!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony XPERIA 10 IV 128GB, fehér színben + ajándék
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- MSI G31TM-P21 LGA775 alaplap + Xeon E5430 Quad Core CPU
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- SZINTE FÉLÁRON!!Tronsmart Force Max 80 Wattos, 4 hangsz.20Hz-20KHz, vízálló, Btooth5,usb-typeC,A-TF
- ZOTAC GAMING GeForce GTX 1660 SUPER Twin Fan 3 hónap garancia, számla!
- Gameboy Advance SP töltők
- Vezeték nélküli billentyűzet és egér (Dell Premier KM7321W)
- Értékcsökkent Hp nagyon gyors laptop LCD :15.6 CPU:6200U RAM: Új 8GB DDR SSD: 256 GB SSD Videókárt