- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArchElf
addikt
Szerintem nem él még egy olyan nép a világon, ahol a "demokrácia" zászlaja alatt így meg tudnák sarcolni az embert, mint nálunk.
Ez vala a lényeg. Amúgy lehet, hogy Indiában megölte magát egy kiscsaj (amúgy itt Európában Magyarországon az élmezőnyben van az öngyilkosságok számát tekintve).
Sötétség (szellemi) az is, ha az ember nem tud tovább látni saját sanyarúságán és alkoholista, vagy öngyilkos lesz.
Én nem nézem le az indiai embereket a Gangeszben való fürdésért, mert bár egészségtelen, legalább szellemi fissességet és lelki megtisztulást hoz nekik (ugye ez segíti őket át a neház helyzetekben). Nálunk ezzel szemben van az alkoholizmus, ami se nem egészséges, se nem okoz lelki megtisztulást.A "biztonság kedvéért" OFF ba tettem, mert ugye nem arról szól, hogy a kiscsaj hülye volt és megöngyilkolta magát a szupergyorsító miatt.
AE
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Most olvastam EZT a cikket.És ledöbbentem...Hogy lehetnek ennyire buták az emberek?Ennyire függeni a babonáktól,...
- Androidos tablet topic
- PlayStation 5
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest