- New Game Blitz - 2025
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
Új hozzászólás Aktív témák
-
Иван
őstag
Hát ezért nem kell követni a közösséget és ezért kell minél erősebben individalisztikusnak lenni. Nem feltétlen önzőnek, de egyedinek és sosem szabad vakon, gondolkodás nélkül követni semmit. Sosem emberhez vagy embereknek kell engedelmeskedni. És érdemes úgy berendezkedni, hogy ha kell, le tudj lécelni.
Hitler tökéletes példája Ben Kenobi kérdésének: "Ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi?" Mert sajnos Hitler urat milliók követték és támogatták bele a pusztulásba. Ha mindenki kineveti és legyint rá, valószínű boldogtalanul hal meg.
Amúgy láttam a filmet, tényleg nagyon jó, mindenkinek ajánlom. Nem értem amúgy, nálunk miért most lett felkapott, én már vagy 2 éve láttam.
i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2
Új hozzászólás Aktív témák
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok