Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Kalandor: Habemus papam
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Számtalanszor voltam Szlovákiában, autóval és biciklivel is, a bunkóság miatti kellemetlen érzésen túl más gondom nem volt, ez sem túl gyakran, az esetek egy részénél az "elkövetö" nem is tudhatta hogy magyar vagyok.
A kajával általában semmi gond, kimondottan jó szokott lenni. Sör: márkát random módon választva sem nagyon érheti kellemetlen meglepetés az embert, persze azért inkább Zlatý Bažant-ot választok ha lehet
Pozsonyban még sajna nem jártam, messze van/nem esik útba. -
ArchElf
addikt
Mi kerékbilincset kaptunk, mert egy szórakozó hely mellett levő parkolóban álltunk meg (amiről délután még nem is látszott, hogy az, mert le volt lakatolva a bejárat) és ez nem tetszett a helyieknek. Szerencsére a haverom tud szlovákul (és van kint rendőr ismerőse is), mégis egy valag pénzbe került leszedetni és vártunk az éjszakában a kocsi mellett kb egy órát, mire kiértek leszedni.
AE
-
danih
veterán
Én is paráztam a magyar rendszám miatt - nehogy már kiszúrják a gumikat, vagy spray-vel lefirkálják, hogy köcsög magyar, vagy ilyesmi... De aztán nem volt gond.
Nyelvi meg nem értés - na én emiatt oroszul nyitottam, még ahhoz is jobban viszonyultak, mint a magyarhoz
Bor jelentem fincsi -
madgie
titán
Minden évben legalább kétszer kinézünk Sirava felé. Egyszer sem akartak eddig megverni sehol, nem bántották az autókat sem, viszont látványosan nem értenek meg semmit, ha magyar nyelvet hallanak (utána már más nyelven sem). A kaja olcsó, szégyenszemre olyan kolbászt ettünk tavaly ott, amihez foghatót magyar étteremben még látni sem láttam, a sör olcsó és jó, nekünk közel van, így megéri leruccanni. Egy rész mondjuk nagyon parás autóval, asszem Királyhelmecnél van egy durva gettós rész, ott mindenki imádkozik, nehogy lefulladjon a kocsi, mert íziben kilopnák alólunk
-
F34R
nagyúr
válasz
Realradical #9 üzenetére
egy élmény lehetett nektek.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Realradical #9 üzenetére
u win
-
Realradical
őstag
válasz
Mr.Csizmás #6 üzenetére
Mi ennél nívósabbak voltunk.
Kispolák aminek le volt szakadva az önindítója és be kellett tolnom minden indulásnál.
-
F34R
nagyúr
megérte legalább az a bor ?
-
vans?
őstag
En is voltam, meg akartak minket verni a csaladommal. Jo hely.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Realradical #5 üzenetére
én vonattal voltam, ilyen meg se történhet.
-
danih
veterán
Meg még egy dolog ami nagyon szemet szúrt - nincsenek ótvar régi kocsik az utakon. Olyan, mintha magyarhonban fognánk az összes autót egészen a H-val kezdődő rendszámokig bezárólag, és teleportálnánk őket a napba.
Komolyan, semmi csoffadt opel, régi lololádé bömbi, stb. Mindenhol szép, tiszta, viszonylag új autők. -
EczkE
veterán
Senki sem volt még Pozsonyban.
-
danih
veterán
Nyíjjá
Új hozzászólás Aktív témák
lo Húgom nemrég bejelentette, hogy pasijával elugrik egy hétre Alicante-be, és a gépe Pozsonyból indul.Elgondolkodtam egy...
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- ÁFÁS SZÁMLÁVAL! Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1165G7 / 16GB / 500GB SSD / Intel Iris Xe
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest