- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
Az előző munkahelyem egy kis cég volt... Pontosan ugyanilyen meeting-k voltak ott...

-
bubi92
őstag
kétszer irtad meg a bejegyzést

-
darál0w
Jómunkásember
hetente van...általában 90% ugyan arrol szol mindig....

-
Dany007
veterán
A meeting hasonló nálunk is. Bár sok okostojás azért nincsen.
Azt az igazi brainstormingot szeretem én is!
Amikor első ránézésre teljesen káosz a project, majd 10-15 perc alatt összeagyaljuk az egészet, akkor már átlátható, majd a részleteket is kitaláljuk. És a végén mindenkinek (jobb esetben) világos minden...Persze olyan nagy brillírozások nincsenek, mert mindenki fél a főnöktől. Így a kreativitás csak néha szokott megvillanni. Néha én is benyomok egy-egy hülyeséget - hogy oldjam a feszkót - aztán párszor azért sikerült így is beletrafálni a közepébe, mire a főnököm azt szokta mondani, hogy :" Hát ez kurvajó!
" Valami ilyen fejjel...Sokszor viszont utálom. Mert 1-1 munka miatt képes 3-4 meetinget is összehívni, ami esetenként elnyúlik 1-2 órán át is csak azért, mert ő maga nemérti miről van szó, mit hogy fogunk megoldani stb... Tehát már ki van találva minden, csak neki kell elmagyarázni ahelyett, hogy dolgoznánk... Így a mi időnket rabolja...
-
danih
veterán
válasz
gamek!ller
üzenetére
Ez inkább az "eligazítás" fogalmát meríti ki... Tényleg, mivel foglalkozol?
-
gamek!ller
őstag
Fonok minden reggel elmondja ki mit csinal, mi bologatunk es csondben megyunk melozni.
-
EczkE
veterán
Én csak 2 hónapos gyakorlaton vagyok a cégnél, nem voltam még igazi meetingen.
Bár ez már a 3. évem, hogy ide járok gyakorlatra.
-
Csemike
aktív tag
Nálunk keddenként van "míting" (team). És sok igaz abból, amit leírtál. Amin én még mindig elcsodálkozom, hogy hogy fel tudják egymást spanolni a kollégák.
Valaki felvet egy (talán nem is olyan nagy) problémát, s addig ragozza, olyan hangsúllyal, míg mindenki rápörög és a végén ágyúval akarnak verébre lőni. -
danih
veterán
mítingejjünk

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- Samsung Z Fold 4 12/512GB garanciális + frissen szervizelt
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP omen 17-w131ng bontva
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

" Valami ilyen fejjel...