Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- skoda12: Webshopos átverések
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
Ez alkattól is függ. Két ismerősöm is megpróbált vért adni, alacsonyak, vékonyak (lány, 160 magas, 50 kiló, fiú 170 magas, kb szintén 50), a fiúnál fél úton megállt a folyás, a lány pedig menet közben elkezdett szédülni. Volt, aki elájult közben, volt, ki már akkor, mikor a tűt akarták szúrni. Én konkrétan elfordítom a fejem, és érdekes fejet vágok. Volt, aki megkérdezte, hogy fáj-e, mondtam nem, csak nem bírom nézni. Eddig emlékeim szerint 7 véradáson vagyok túl. Örültem, hogy tudtam segíteni, még úgy is, ha aránylag gyakori vércsoportom van. Másfelől pedig olyan frissítő érzés volt utána. Persze lehet csak placebo hatás...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest