Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• szupermacs

veterán

válasz t72killer #41 üzenetére

Engem csak az zavar, ha valaki zárt térben cigizik. Volt már többször is, hogy régebben kocsmáztunk és ha nincs megfelelő szellőzés, akkor a helyiség is tele van a cigifüsttel. Ismerősök néha hülyének néztek, amikor kimentem a kocsma elé rágyújtani, mert bent ülve is megtehettem volna. Nekem nem megy. Lakásban talán 1 doboz cigit szívtam el egész életemben, de nem tudtam aludni a cigifüst miatt. Ráadásul bármennyire nyitok ablakot, nem szellőzik ki a lakás. Kocsiban szintén. Sose vennék dohányzó autót sem.

Aquincumnál a hév megállóban szoktam reggelente rágyújtani, de ott sajnos nincs kuka a közelben, így mindig az energiaitalos dobozomba vagyok kénytelen dobni a csikket. Melóhelyen a főnök elvitette az udvarról a kukákat és mindent, amibe a szemetet és csikket lehet dobni, mert neki nem volt esztétikus. Néha szívok a csikkekkel, mert vagy a csatornába kell dobni, vagy nagyon elnyomva a szemeteszsákba. Nem értem, hogy miért nincs több helyen az utcán sem kuka. Egy dohányos aki nem szeret szemetelni az kénytelen perceket cipelni néha a csikket. Ami nem egy csokipapír, hogy a zsebembe tudom rakni.

Figyelni szoktam, hogy ne fújjam senkire a füstöt, pláne ne azokra, akiket nem látok dohányozni. Néha mély levegő és lent tartom a füstöt, amíg elmennek mellettem/előttem. De volt már megálló mellett, amikor beállt mellém egy öregasszony és elkezdett pattogni, hogy álljak a másik oldalára, mert rámegy a füst... Na akkor kiakadtam, de megtettem amire megkért.

Nem sértésből, de ha én megteszem azt, hogy nem fújom kisgyerekes anyukára/apukára a füstöt, vagy arrébb állok, akkor kerüljön ki, ha van rá lehetősége.

• Mister_X

nagyúr

válasz t72killer #41 üzenetére

Állj arrébb friss levegőt szívni. Nem hiszem, hogy két méterenként áll egy láncdohányos a munkahelyed körül.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés