- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- old rocker: Mindennapi reklámjainkat ne add meg nekünk ma...se holnap.
- moonlight115: Privát, oh!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcl
titán
válasz
qnadam #83298 üzenetére
"de egy olyan tárgyról van szó, amit nap mint nap használok, az meg már ne legyen szar. "
Egyik se volt az eddigA S5 az utángyári kijelző miatt, de az is használható volt igazából.
Androidosakat egy ideje úgy kezdem, hogy gyári sw (ami már úgysem supportált) le, Lineage fel, és nincs hackelés, nincs rootolás, használom. (Sosem értettem, miért kell azonosítani a ROM cserét azzal, hogy valaki folyamatosan kókányolja a telóját. Felteszek egy jót, és használom.
Ha a gyári sw nem ilyen 2 max 3 évig lenne supportált, és nem lenne tele bloatware-el, akkor esetleg elgondolkodnék kicsit többért telefonvásárláson, de így?)Telefonnal meg kb. a villanyórát fényképezem le (meg Logout személyesekbe képeket
) . Ha nincs nálam fényképezőgép, akkor nem fotózok, telefonnal nem igazán lehet szerintem úgy, hogy értelme legyen.
Igazából azért felelnek meg a régi csúcsmobilok, mert mit csinálok vele? Navigáció, chatelés, levelek nézegetése, Simple, Időkép, Jófogás, csillagtérkép. Pár egyéb dolog, de azok ritkán. Netezni ritkán, Facebook, Messenger kliens nincs fent. (Az iPhone-n sem.)
"lineage-dzsel megy az nfc fizetés?"
Nemtom, 2020 óta iPhone-om van, de még sosem próbáltam NFC-vel fizetni. A legtöbb telefon biztonsága trágya, inkább nem.
Amúgy nemtom, miért ne menne? A NFC eszköz ha működik adott OS alatt, akkor a többi már app kérdése.
Megnéztem az S5-ön (ami ugye teszttelefon most, törötten), és ott van az NFC-s fizetés a beállítások kötözz. Line 17/Android 11, a telefon 2014-es...). -
DJGABI
addikt
válasz
qnadam #83298 üzenetére
Sajnos ez. Én se akartam ennyit kiadni, de egyszerűen muszáj volt. Én mondjuk sokat lógok rajt, de ilyen problémamentes telóm nem is volt még, mint most a Nova 5t. Bár picivel ez még 100k alatt volt, de azért nem olcsó, na. Előtte én is a fix max 50k kategórát nyomattam. Nálam mondjuk a méret volt a fő kritérium, még ez volt a legkompaktabb, legerősebb telefon eddig az árhatárig.
Ha nem ódzkodnék a tepsitől tuti valami Poco-t vettem volna, bár asszonynak mondjuk Note 9 Pro lett (szerk: bakker, most nézem ÁK-n: ennek konkrétan annyi az ára, mint megjelenésekor?), 70k-ért, UFS ide vagy oda, néha azért én is falhoz vágnám... Nem tudom miért ennyire bugos neki, nekem alapvetően nem volt bajom a Xiaomeme-vel, Redmi 4-et eléggé eltalálták. Mondjuk azóta volt Samu-m is, a sokat szidott A40
Custom romozás is nekem is kb a Redmi óta felejtős, így egyszerűen minek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Hobby elektronika
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- THX Onyx fejhallgató erősítő (DAC Headphone Amplifier)
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- GAMER PC! Intel i7-13700 / RX 7900 XT / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / B760 Tomahawk / 750w! BeszámítOK
- Lenovo legion 5 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet