- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
Az a leggusztustalanabb, hogy ez a fa.zság is ALAPBAN be van kapcsolva, tehát neked kell szenvednek, hogy kikapcsold, szerencsére jó mélyen el van rejtve a beállításokban.
Másik kedvencem a hívószám kijelzés rejtése, ami lehet, nagyon GDPR tudatos de szerintem a többség szeretné, ha akit tárcsáz tudná, hogy ki hívja.
Sokan ismeretlen vagy rejtett számot fel sem vesznek, megjegyzem van hogy én sem, mivel az ilyen szám alacsonyabb prioritást élvez és ha épp el vagyok foglalva nem fogok rohanni felvenni, vagy megszakítani a munkámat miatta.
Ha fontos ír üzenetet, vagy hív később, akkor lehet felveszem, a kitartást ugyanis értékelem.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest