- Arc összefoglaló szerkesztés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tamás88: Még mindig itt tartunk jelenleg...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pontosan. De nekem ez igy jo. Mondhatnam ugy is, hogy amig atszamolva 650kHUF-ert veszek hibatlan allapotu IS250-et, addig pont lesz@rom.
Jo, ok, csalok, fel evig vartam a jo vetelre, addig elvoltam az elodjevel (IS200), amugy inkabb 900kHUF korul vannak a jo vetelek. De ezt se az ara miatt vettem meg, hanem mert tokeletes volt, az, hogy olcson is vettem meg (mert a bus picsa kellos kozepetol picit balra arultak, ahova mar senki nem hajlando itt elmenni az ilyen barmokon kivul, mint en, hogy vegyen egy regi hasznaltautot
), az mar csak extra. Jo extra, nem azert mondom, de csak extra.
-
szebe
addikt
Városba vagy autópályázásra amúgy jó a jobbkormányos is, csak egy teleszkópos csipeszt be kell szerezni a parkolóházak miatt
(#51540) opr
"hogy hosszu autopalyas utan ne legyen azonnal leallitva"Nem azt mondom, hogy berongyolva a pihenőbe téphető ki egyből a kulcs, de pályán egyenletes terhelést kap a kocsi, ha a lehajtón szépen hagyod kigurulni, az elég neki.
Városi dinamikus terhelés sokkal jobban megterheli, ott már nem baj, ha amíg összepakolja az ember a cuccát, járatja a motort.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Óvodások homokozója
- Milyen TV-t vegyek?
- Autószerelők, autószerelés
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Trollok komolyan
- Arc összefoglaló szerkesztés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest