- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
adammkaa
senior tag
Üdvözlet minden fórumozónak, nagy tudásúnak, hozzáértőnek!!
A segítségeteket, tapasztalataitokat, tudásotokra lenne most szükségem.
Ma rendeltem meg (Szigetszentmiklós városban lakom) az Invitel szolgáltatónál a kiválasztott csomagomat, ami nem más mint egy 5megás/512kbit csomag, vonallal együtt, kapok ajándékba valami házimobilt is, 2gb mobilnetet havi 5000FTért. Nos, a kérdésem az lenne hogy, milyen módon tudok elérni nagyobb sávszélességet? Esetleg egy Dlink DSL-360R ADSL 2+ modem segítene rajtam? Lehet okoskodni? Esetleg ha kijönnek a szerelők tudok velük valamit okoskodni? (persze a jutalmuk nem marad el). Megpl kis ms válaszidőm legyen, kevés ping mert játékba fontos. stb. SNR lock ne legyen meg hasonlo. Ha igen, mit mondjak nekik mit cseréljenek ki esetleg a gyári kábeleket erősebbre? Nem értek hozzá, kérem a segítségeteket mint adsl szakemberek. (Mellesleg kukkot nem értettem itt a bitrate ből meg nem tudom miből, eléggé felső szinten vagytok már ebben a témában). További szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest