Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
BemAnyó
senior tag
Hali!
Kis help kéne
, szakad a netem 360R c3g modem -em van, speed test szerint 5 mbit ből 5.2 jön, ami kissé gyanús
szóval a cikk is király és szívesen kipróbálnám, de a tcconsol nem akar elindulni csak felvillan, a modem teszt se csinál sokat csak próbál kapcsolódni (persze router kiiktatva). A fórumban találtam egy hasonló problémát másnál, de ha jól értem ö sem tudta hogy mely hálózati beállítás oldotta meg a problémát csak állítgatott, ha valaki tudja hogy mitévő legyek az tegye meg hogy megosztja velem
,van win7 64, és win XP
thx
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, szakad a netem 360R c3g modem -em van, speed test szerint 5 mbit ből 5.2 jön, ami kissé gyanús
szóval a cikk is király és szívesen kipróbálnám, de a tcconsol nem akar elindulni csak felvillan, a modem teszt se csinál sokat csak próbál kapcsolódni (persze router kiiktatva). A fórumban találtam egy hasonló problémát másnál, de ha jól értem ö sem tudta hogy mely hálózati beállítás oldotta meg a problémát csak állítgatott, ha valaki tudja hogy mitévő legyek az tegye meg hogy megosztja velem
,