Hirdetés
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- weiss: Autó költségek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
gordonfreemN
addikt
"Nagy fazék tyúkleves, rántott hús, és sültek, sütemény, bor, pálinka, s mindez házi. Pakoltak is, hogy vigyünk haza, meg kaptunk tyúkot a fagyasztóból, bort demizsonban, stb.
Ki az, aki megélheti ezt?
Nemde az az ember, akit szeretnek?!"Vagy az élheti meg, aki szeretni tudó emberek közt megfordult valaha. Szerintem lehetek rosszindulatú is, ha olyan emberek társaságában vagyok jelen, akik szeretnek szeretni, ha jóindulatúak, akkor úgyis szeretet kapok tőlük, mert ők ezt tudják adni.
Szerintem kicsit túlmisztifikálod ezt az egészet. Az élet egy tükör, de amikor te rosszat tettél (loptál, feltörtél, verekedtél stb) azt kitől kaptad vissza, ha azt állítod, hogy téged mindenki szeret?
Ha hosszú évek alatt nem volt haragosod, akkor azok akik megvertek a középület építőnél, biztos szeretetből tették.
Tévedsz ha azt hiszed, mindenki szeret, azt hiszed neked még senki nem hazudott?
És azt mondod, megvan mindened az életben, boldog vagy!
Van, amit örökölhetnek majd a gyerekeid, unokáid tőled? Van olyan hely, amit úgy hívsz, hogy otthon (mert a sajátod)?Bocs a kritikáért, nem személyeddel van problémám! hanem az életstílussal, erre nem lehet építeni. A gyerekemnek biztos nem szánnék ilyen életet, de példásnak se gondolnám.
Amúgy egy életművész vagy az biztos. És bocs még egyszer, csak a véleményemet írtam le, remélem nem gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen videókártyát?
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mobilinternet
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Precision 7550 27% 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe gar
- Honor 400 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- LG 27GL850-B 27 QHD 144Hz Nano IPS hibátlan / G-SYNC / FreeSync
- Zotac Nvidia Gtx 295 ver:2.0 Oem -Ritka -
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest