Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cuki18
csendes tag
A lényeg az hogy felhalmozott sok tartozást... amit nem ő költött el hanem az apja! milliós tételről beszélünk!
Egy részét tudtam is! De arról volt szó, hogy összeköltözünk és ilyenkor már szerintem nem szabad ilyeneket eltitkolni! (az apja egy ingyenélő munkanélküli senkiházi, aki a lányából él)
Szóvals tudtam, hogy van adóssága ami egy idő után nyilván már az én terhem is lesz!
De folyamatosan hazudott róla, hogy mikor menyni kölcsönt vett fel az apjának és én meg természetesen hiába mondtam hogy ne, le se tojt!Mindenféle áru hitelek, kocsi hitel, szabadon felhazsnálható hitelek jah és egy lakás hitelben is kezes ami azért lett felvéve mert az apjpjáék elbukták a lakásukat (hosszu adósságos bankos sztori).
De én mindenezek melett kiálltam melette mert szerettem annak tudatában is ha kezdeni akarok valamit a lánnyal akkor nem tudunk mit csinálni ki kell fizetni a hiteleit!
Nos ez a folytonos hazudozása ez már csak a jéghegy csúcsa természetesen más dolgok is voltak, de ezt kérdeztétek!
A lényeg a lényeg a hitelekről mindíg hazudott mert most derült ki véletlen!
Ezzel már betelt a pohár, engem ne nézzen hülyének tovább!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LG LCD és LED TV-k
- DJI topic
- ANNO 1800
- Assetto Corsa EVO
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Alkoholista nevelde
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Update 10.16. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest