Új hozzászólás Aktív témák

• rudi

nagyúr

válasz orbano #68 üzenetére

Igen, praktikus lenne törzsekre bontani az adatbázist. Abban viszont nem vagyok biztos, hogy masszív teszteredményes részt érdemes csinálni, mert az több komplikációt hoz a megvalósításba mint amennyi előnnyel jár. Mert ugye milyen konfig, milyen beállítás, milyen felbontás, van-e értelme low-end és high-end kártyákat azonos felbontás alapján rangsorolni? Szerintem itt elég lenne a tesztekre linkelés, és felhasználás szempontjából kategóriák bevezetése (csúcs gémer, átlagos gérem, alap gémer, mittudomén), legalábbis az elején. Eleinte bőven megfelelő lenne egy időnként (mondjuk pár havonta) frissülő szüveges ajánlási lista, vagy mondjuk a GPUReviewhez hasonlóan egy toplistaszerűség, amiben mindig benne lennének az X vagy Y szempont szerint ajánlott VGA-k.

A vételár valami automata belegyártása a rendszerbe nagyon jó lenne. HA elég okosan csináljuk meg a rangsorolási lisát, akkor az automata árral együtt automatán meg is csinálja az ár/érték grafikont. Én mondjuk mindig ellene voltam az X vagy Y eltérő paraméterek számosításának, de az iXBT-sek elég jók ebben.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés