Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Igen, praktikus lenne törzsekre bontani az adatbázist. Abban viszont nem vagyok biztos, hogy masszív teszteredményes részt érdemes csinálni, mert az több komplikációt hoz a megvalósításba mint amennyi előnnyel jár. Mert ugye milyen konfig, milyen beállítás, milyen felbontás, van-e értelme low-end és high-end kártyákat azonos felbontás alapján rangsorolni? Szerintem itt elég lenne a tesztekre linkelés, és felhasználás szempontjából kategóriák bevezetése (csúcs gémer, átlagos gérem, alap gémer, mittudomén), legalábbis az elején. Eleinte bőven megfelelő lenne egy időnként (mondjuk pár havonta) frissülő szüveges ajánlási lista, vagy mondjuk a GPUReviewhez hasonlóan egy toplistaszerűség, amiben mindig benne lennének az X vagy Y szempont szerint ajánlott VGA-k.
A vételár valami automata belegyártása a rendszerbe nagyon jó lenne. HA elég okosan csináljuk meg a rangsorolási lisát, akkor az automata árral együtt automatán meg is csinálja az ár/érték grafikont. Én mondjuk mindig ellene voltam az X vagy Y eltérő paraméterek számosításának, de az iXBT-sek elég jók ebben.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest