- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
malwy
senior tag
Húúú a konyhás sztori de kemény
Minden reggel igyál 1,2dl vizet és szerencsés leszel egész nap.(Placebo, de ha hisz benne bejön
)
-
remixboy
tag
szegényke... volt nekem is pár balesetem,mint például kocsikarambol,
bicikliesések,csuklótörés és ami a legújabb szerzeményem volt az
április 1. történt (ez év) bevertem a fejem a szekrénybe vérzett mint állat
3rom öltéssel lettem gazdagabb -
SzTomcat
csendes tag
Hehe, grat
Én nekem eddigi életembe 2 FAIL volt, 14 évesen volt ilyen ugrálós vacak, amit ha lenyomsz akkor x idő után felugrik, és elkel(lehet) kapni. Nah én egy ilyent lenyomtam, közben a forrásban lévő teavizet levettem a tűztől, cucc felugrik, teavizet feldob, és elkaptam. A teavizet már nem, az rajtam kötött ki, elmeny volt amikor a doki leszedte a börömet a kezemről, és kenegethettem vagy 2 hétig valami jódos löttyel. 2. Pedig amikor 2 éve mostani albérletben beköltöztünk, és én 1 nap eldöntöttem a komplet szekrénysort, éjjel 11kor. Albitársak szerettek érte -
raczger
őstag
ja, csak az a fura azóta komolyabban bringázok, hegyen és közel nem volt ilyen balesetem, konkrétan csak 1-2 zakó volt, de akkor se volt semmi komoly, mert a saját lábamon mentem tovább gond nélkül (bár mikor zuhantam függőlegesen 2 métert egyenesen az aszfaltra oldalt az fájt
).
-
Ipse89
tag
Hallod erre nem is emléxek
, csak arra, mikor még öcséd alatt kettétört a villa még fenn általánosban, akkor is röhögtem
(#30) raczger
Stukkoltam meg én is betonoszlopot, szerencsére akkor sisak volt a fejemen, amin utána csinos horpadás & repedés volt, de a fejem is kongott utána rendesen
Veszélyes dolog a bicikli főleg ha gyorsan mész -
raczger
őstag
Még 6 éve olyan okos voltam hogy szimplán nekihajtottam bringával egy villanyoszlopnak, azthiszem ezzel viszem a leghülyébb baleset pálmát
(térdemen volt egy bogár, azt figyelgettem, aztán egyszercsak ott termett az oszlop, persze bukó nem volt rajtam
) Szerencsére nem kellett varrni, csak "összeragasztották" a homlokomat.
-
Ipse89
tag
Baby ugye nem gond hogy kinevettelek?
Mert ez elsőre elég komikusnak tűnt
Mivel főként biciklizek, ezért volt nekem is néhány furcsaság, általában tűvel kapirgáltam ki a földet és a pici kavicsokat az aktuálisan szerzett sebekből, de a "legjobb" az volt amikor megcsuszott a lábam, és láncvédő híján háromszög-mintákat vágott a lánckerék a vádlimbaAdott pillanatban nem fájt, inkább csak lestem de utána jött a k.@nyázás
(#27) habo Hát most röhögök én is, mert eszembejutottak az emlékek meg amikor beb@sztad a biciklit( ami maradt belőle) nagyfaterodhoz
( az volt a hegesztett villa?
)
-
habo2
csendes tag
ezzel én is így vagyok, sokkal előbb röhögöm ki saját magam, minthogy más kiröhögne...
amikor a bicós-villatörős balesetem volt, akkor egyik pillanatban még szólt a fülesen keresztül a fülembe a zene, másik pillanatban már csendben feküdtem a földön, mint szaros nyuszi a fűben, aztán jött Ipse89 kolléga, segített feltápászkodni, és összeszedni a bringa darabjait, aztán együtt röhögtünk a balfaszságomon
-
habo2
csendes tag
én a szemészetre vagyok "visszajáró vendég", mikor megyek, már tudják, hoyg vas van a szememben...
mielőtt kérdeznétek, neem, nem haverokkal játszunk a levegős szegbelövővel, hanem "szakmai ártalom"
mivel karosszérialakatos szakmát tanulok, és ebben is nőttem fel, majdnem minden hónapban szemészetre járok, pedig az esetek 90%-ban van rajtam védőszemüveg.... 1 hónapja kb, akkora vasreszeléket szedtek ki a szememből, hogy tisztán látható volt szabad szemmel, még fél méteres távolságból is
aztán volt nekem is bicós esésem, szintén első villa tört, (remélem Ipse89 nem talál ide, és nem röhög ki
), csak nekem vasúti átjáróban, de szerencsére nem történt komolyabb sérülés, csak pár karcolás
off: mikor írtad a konyhai sztorit, könnyesre röhögtem magam, ne haragudj
-
Daweee
őstag
Én egyszer focizás közben elszakítottam a bokaszalagomat....
Eddig még ok, akár hősiesnek is mondható sérülés...
A probléma annyi volt hogy a labda konkrétan a másik térfélen volt, én meg sétálgatás közben rosszul léptem...
Én is tehetséges vagyok. -
14adam
addikt
lehet 65 volt,de azt tudom,hogy a kettő között.Én mindig megúsztam a repedéseket töréseket,valahogy sose sikerült még,de nem is akarom.
Kb milyen magasról?Amikor sima tornacipőben kell futni a salakpályán és kicsit kavicsos már az is szar
Csillag: bicós számháboruról se hallotam még
-
moha21
veterán
-
törölt tag
Legszebb esésem egy uszodában volt. Vizes lábbal ki a medencéből, fáztam, ezért rohantam át a másikba. Csak elfelejtettek szólni, hogy annyira ne siessek, mert csúszik az a vacak padló... Nembaj, leteszteltem a könyököm + seggem ütésállóságát. Jelesre vizsgáztak. Röhögött már rajtatok egyszerre 50 ember? Én híres voltam.
-
14adam
addikt
Hát jah,mindig lila foltos volt a lábam,meg amikor ugortam fel egy padra és a hátsókerék meg elcsúszott valahogy aztán megfejeltem a betont,az se volt semmi
Régen amikor még azt csináltam (4-5éve),hogy legurultuk a dombokról és mindig egyre gyorsabban akartunk,aztán megakartam dönteni a rekordot.70km/h-val mentem lefele aztán a végén a csallánosba kötöttem ki,meg volt közte tégla is.Na az parádés volt.Amikor leszoktunk jönni azon a dombon akkor mindig megemlegetjük
(#8) moha21: nekem piros volt
-
14adam
addikt
A legbrutálabb nálam az volt amikor még bicóztam,hogy kettétört az első villa egy ugrásnál aztán betonon csúsztam végig pár métert az államon.De csak 5 öltéssel kellett összevarni
-
Csemike
aktív tag
Szeretnél jogosítványt???
Nyugi, nekem is kétbalkezem van, kérdezd meg ABE-t. De a vezetés egész jól megy, még nem volt balesetem az elmúlt 10 év alatt (amiből 5 év telt el eddig vezetéssel).
-
törölt tag
Volt egy szomszédunk, akinek a fia az összes nyarat a sürgősségin töltötte. Görkorizott bukósikak nélkül, lezúzta magát állandó jelleggel, ráborult a téglarakás, építkezésen leesett 4 méter magasról (sóderrakásra esett, jobban fáj, mint a beton...).
moha: maradandó legalább?
-
moha21
veterán
Engem is kiröhögtek egyszer kórházban még általános iskolás voltam és mezítlábamra ráraktam a légpuskát, és meglőttem.
Azt hitem nincs benne golyó az meg eltörte.
-
törölt tag
Szegénykém...
A kislabda dobást én is "szerettem"... Egy kész katasztfóra vagyok, de még nem törtem el semmim az orromon kívül...
Faterom csak a haverját robbantotta fel kiskorában...
Túlélte mindkettő...
-
Csillag5
tag
ja és persze mind ez szalagavató előtt egy héttel és be volt kötve a kezem és a könyököm is...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Csetlés botlásomat hivatott bemutatni mindig is kissé ügyetlen. Az életem néha hasonlít egy kifordított túlszínezett...
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen monitort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest