- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CséZé
őstag
na rávettem magam és megnéztem más gépen is.
ott is leesik/kimegy oldalra, vagy csak szimplán megáll 2 percre. azt észrevettem, hogy ilyenkor a ledek is megállnak a villogó mozgásban.nem kap áramot egy bizonyos ideig?
míg egy másik gépre volt kötve addig én egy PS/2-est használtam. semmi gond vele, pedig egy 5 éves A4Tech, volt vagy 2k HUF...
kuka?
-
nyunyu
félisten
Nalam a laptop tapipadja szokta levinni a kurzort a jobb also sarokba.
Miota hardveresen letiltottam, azota nem csinaljaViszont a kulso egeremmel is szokott rakoncatlankodni, egyszer csak eltunik a kurzor, hiaba rangatom, nem latszik.
Ilyenkor USB ki-be, aztan megjavul. -
share
tag
nekem vírus volt, de akkor csak befagyott, és úgy maradt picit.
-
share
tag
dupla
-
Samus
addikt
Nem arra gondoltam, hogy véglegesen. Cserélgetős módszerrel könnyedén ki lehet szűrni a probléma okát.
Akkor még egyszer, sorban:
-Dugd át másik portba, majd indítsd újra (kis szerencsével újra fel is telepíti).
-Próbáld ki PS/2-es egérrel, ha van elérhető
-Vidd át másik gépbe, hogy ott is csinálja-e
-Takarítsd le az egeret/padot, különös tekintettel az apró szőrszálakra (haj, szakáll, kutya/macska, ezekre a lézeres rettentően érzékeny)
-Ha még mindig fennáll a probléma, és a felsoroltak egyike sem hozott megoldást, továbbá az egér másik gépen jól működött, akkor a hiba a Te masinádban van. Vírusirtás, egér eltávolítása, majd újratelepítése alkalmazáskezelővel.Hirtelen ezek ugrottak be.
-
Dr. Romano
veterán
Átdugod egy másik gépbe és teszteled. Ha ott oké, akkor lokális problem (valszeg szoftver) van a gépednél, ha azonban ott is rossz, akkor annyi.
-
Mr X
veterán
Rádiós egér vagy kábeles? Nekem is csinált ilyet egy rádiós egerem, a hiba okára nem sikerült rájönni, csere lett.
-
Ice!?
őstag
ha felkötözöd is leesik?
-
biker
nagyúr
próbáld ki, hogy elfekteted vízszintesen a monitort.
HA ekkor is leesik, akkor nem a gravitáció az oka -
Samus
addikt
Próbálj egeret cserélni. Dugd át másik portba, próbáld ki PS/2-es patkánnyal is, így a listádból pár dolgot kihúzhatsz. Én egér problémára tippelek, bár az nem tipikusan ezt csinálja (régi A4Tech egerem csinálta, hogy elindult átlósan balra fel, picit szaggatva, ha megrángattam, jó lett.).
-
törölt tag
Beteg. Adj neki C:\ vitamint.
-
Armahun
addikt
Szösz az optika előtt.
-
Krisinto
őstag
Koleszban az egér azt csinálja, hogy fogja magát és elindul egy irányban (úgy, hogy hozzá sem ér senki) egércsere megoldott a dolgot. Nem tudom, hogy nálad is ez-e a pontos probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Ultimate előfizetések
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest