Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergő_
őstag
A héten a televízióban hallottam, hogy jelenleg 20000 iskoláskorú gyermek durván éhezik az országban. Az alultápláltak száma ennél jóval több.
Az étkeztetésüket alapítványokon keresztül főleg az utca polgárai támogatják, hiába kerestek meg milliárdosokat, ők nem segítenek, legalábbis a Hegedűs Zsuzsa szociológus asszony ezt mondta a riportban.
Elnézést, amiért nem tudom pontosan a szervezet nevét és számadatokat, csak erre emlékszem. Nagyon elszomorodtam, amikor ezt meghallottam.
Azt gondoltam magamban, hogy a jó &#@# életbe, milyenek lettek az emberek és miért nem lehet megoldani, hogy a gyerekek iskolában jól lakjanak( ugye ez is egy nehéz kérdés, némely helyen a szülők másra költik a támogatást)
Azt hiszem erről van szó: [link]
Nekem nagyon nincs karácsonyi hangulatom, amikor belegondolok, hogy sok ember még jóllakni sem karácsonykor, nemhogy megfelelő egészségügyi ellátást kapna etc stb blabla
a f@szba is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Horgász topik
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Kutya topik
- Építő/felújító topik
- Házimozi belépő szinten
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 16GB DDR4,256GB SSD,QUADRO M4000 8GB VGA,WIN11
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest