- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergő_
őstag
A héten a televízióban hallottam, hogy jelenleg 20000 iskoláskorú gyermek durván éhezik az országban. Az alultápláltak száma ennél jóval több.
Az étkeztetésüket alapítványokon keresztül főleg az utca polgárai támogatják, hiába kerestek meg milliárdosokat, ők nem segítenek, legalábbis a Hegedűs Zsuzsa szociológus asszony ezt mondta a riportban.
Elnézést, amiért nem tudom pontosan a szervezet nevét és számadatokat, csak erre emlékszem. Nagyon elszomorodtam, amikor ezt meghallottam.
Azt gondoltam magamban, hogy a jó &#@# életbe, milyenek lettek az emberek és miért nem lehet megoldani, hogy a gyerekek iskolában jól lakjanak( ugye ez is egy nehéz kérdés, némely helyen a szülők másra költik a támogatást)
Azt hiszem erről van szó: [link]
Nekem nagyon nincs karácsonyi hangulatom, amikor belegondolok, hogy sok ember még jóllakni sem karácsonykor, nemhogy megfelelő egészségügyi ellátást kapna etc stb blabla
a f@szba is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 6 - Indul a második nyílt béta hétvége
- Mobil flották
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Karcmentes Samsung Galaxy S24 8/128GB 2028.05.19-ig garanciával
- 16 db Intel Celeron és Celeron D processzor
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 650W Silver
- Gamer PC eladó, erős gép, frissen pasztázva.
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest