Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonlight115
őstag
válasz
Crystalheart #5 üzenetére
Régebben olvastam már a Vörös reggelt. Tetszett. Gratulálok!
-
Crystalheart
őstag
válasz
moonlight115 #4 üzenetére
Egyébként ez a száz szó szorosan illeszkedik a Vörös reggel c. novellámhoz, és egy kicsit le is spoilerezi a további történéseket.
-
moonlight115
őstag
válasz
Crystalheart #3 üzenetére
Rendben, majd figyelek!
-
Crystalheart
őstag
válasz
moonlight115 #2 üzenetére
Köszi.
Így utólag ezt már csak úgy, játéknak tettem ki, hátha valakit megihlet. Hiszen engem sem a könyvjutalom motivált, oda is adtam volna másnak, ha engem sorsolnak.
Lájkold a FB-oldalukat, és akkor értesülhetsz róla időben, vagy figyeld az oldalukat, azért linkeltem. Néhány havonta van ilyen játék, néha gyakrabban is. Mivel én is csak délután szoktam észrevenni, nem volna már sok értelme ide is kiírnom...
-
moonlight115
őstag
válasz
Crystalheart #1 üzenetére
Érdekes feladat, az tuti, de már lejárt a határidő.
Elolvastam egy pár megoldást, azok közül szerintem a tiéd lett a legjobb!
A következő feladványra lehet, hogy beneveznék. Belinkelnéd majd? -
Crystalheart
őstag
Megpróbálkozik vele még valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Visszajött… Értünk jött vissza… Mindig vártam, minden bizonytalan alakban őt láttam, uralta az álmaimat – de a remény...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest