Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
válasz
Stanchore
üzenetére
C2 nálam kimaradt.
Azt írod h azért kevés a PRO szerver, mert nincs rá igény?
Én pl minden játékban amiben csak van HC mód, csak azzal játszom. Szerintem nem csak én játszanék így, vagyunk páran. (ha ez nem fog változni akk vagy megszokom a normál módot, vagy rossz játékot vettem
)
Technikai dolgok közé tartozhat pl a szerverbérlés. Van e rá lehetőség vagy meg kell elégedni azzal h random dobál szervereket a rendszer, és vagy jó a pinged vagy nem.Magával a móddal nincs gond, sokkal inkább a szerverek mennyiségével, de ezek szerint a játékosok nem igénylik a szervereket.
szép lassan el is felejtődött ez a mód. Szerintem azért, mert nem elég átgondolt Crytek részről az egész
Ezt nem értem. A moddal pontosan mi a probléma?
(#29) Mister_X: amikor jön valaki és menet közben benyomja a cloackot, én futtában leszedem
Ezt én is alkalmazom csak futás közben. Van mikor előbb észreveszem h ott áll előttem rejtett módban, és azonnal meghal. Sztem ezért volt az első kickem, mert időben észrevettem őket!
Egyébként nem tudom észrevettétek e, ebben a topicban több a játékkal kapcsolatos infó hangzik el, mint a saját topicjában. Miért van ez?
-
boogie84
veterán
Jól összefoglaltad, viszont a szerverekkel, a technikai dolgokkal kapcsolatban kevés az infó. Feltételezem mert keveset szivárogtat ki a Crytek.
Pl.:
Miért ilyen kevés a HC, azaz a MAXIMUM mod-ot tartalmazó szerverek száma. Én 90%-ban csak HC-t szeretnék játszani, természetesen nem mindig jön össze. Ezért lenne jó egy ilyen infó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Konteó topic
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- E-roller topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen autót vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT!
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 146 - 147 - 167 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én pl minden játékban amiben csak van HC mód, csak azzal játszom. Szerintem nem csak én játszanék így, vagyunk páran. (ha ez nem fog változni akk vagy megszokom a normál módot, vagy rossz játékot vettem
)