Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Van jobb PC mint konzol, ez nem vitás. De szerintem alapjában véve aránytalanul drágább, ha a PC-t fejleszted úgy, ráadásul kényelmetlenebb többnyire (no FPS-ben még én sem szoktam meg teljesen a konzolt) - bár mindenem van PChez is, mégis, érezhetően egyszerűbb a konzol. (Úgy mondom, hogy PCn és konzolon is játszom, mondjuk a PCmet egy ideje nem feltétlen játékos irányban viszem)
Nincs telepítgetés, driver frissítés, nem indul, mégis, nincs lag, szaggatás, akadás, fagyás etc. Az új slim box már nem is hangosabb sokkal mint az ultrahalk PC-m
Nem kell kötözgetni, másodlagos kijelzőt be-ki kapcsolgatni. Sok dolog ezek közül apróság és az átlagnak nem is számít, nekem sem számított sokáig... Aztán egy szint után az ember jobban szereti a célszerkezeteket, mint a mindenre jó cuccokat. Mert kényelmesebb. (Egy normális VGA amivel Crysis2-zni lehet, az gyakorlatilag egy xbox ára... És akkor még ugye processzor, memória stb... )Morden24: "Ahhoz, meg ahogyan valami klánwarozó csés tolja, aki a start menure sem tud razer nélkül kattintani, annak meg nem jó, és meg sem szokható"

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Mit nézel? – kérdezi a YouTube, és mond jobbat
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- EliteBook 6 G1i 14 14" FHD+ IPS Ultra 5 225U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core I7 14700KF - 20mag/28szál - Gari 2027.10.03. -ig - Eladó!
- Canon fénymásolókhoz hulladékgyűjtő tartályok és tonerek
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független akku 98%
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem kell kötözgetni, másodlagos kijelzőt be-ki kapcsolgatni. Sok dolog ezek közül apróság és az átlagnak nem is számít, nekem sem számított sokáig... Aztán egy szint után az ember jobban szereti a célszerkezeteket, mint a mindenre jó cuccokat. Mert kényelmesebb. (Egy normális VGA amivel Crysis2-zni lehet, az gyakorlatilag egy xbox ára... És akkor még ugye processzor, memória stb... )