Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• FefeeX

veterán

válasz [CsuCsu] #78 üzenetére

Van jobb PC mint konzol, ez nem vitás. De szerintem alapjában véve aránytalanul drágább, ha a PC-t fejleszted úgy, ráadásul kényelmetlenebb többnyire (no FPS-ben még én sem szoktam meg teljesen a konzolt) - bár mindenem van PChez is, mégis, érezhetően egyszerűbb a konzol. (Úgy mondom, hogy PCn és konzolon is játszom, mondjuk a PCmet egy ideje nem feltétlen játékos irányban viszem)
    Nincs telepítgetés, driver frissítés, nem indul, mégis, nincs lag, szaggatás, akadás, fagyás etc. Az új slim box már nem is hangosabb sokkal mint az ultrahalk PC-m :) Nem kell kötözgetni, másodlagos kijelzőt be-ki kapcsolgatni. Sok dolog ezek közül apróság és az átlagnak nem is számít, nekem sem számított sokáig... Aztán egy szint után az ember jobban szereti a célszerkezeteket, mint a mindenre jó cuccokat. Mert kényelmesebb. (Egy normális VGA amivel Crysis2-zni lehet, az gyakorlatilag egy xbox ára... És akkor még ugye processzor, memória stb... )

Morden24: "Ahhoz, meg ahogyan valami klánwarozó csés tolja, aki a start menure sem tud razer nélkül kattintani, annak meg nem jó, és meg sem szokható" :DD :DD :DD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés