Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
croli
aktív tag
válasz
Motion_Blur #22 üzenetére
A leírásban az egyéb résznél lévőket próbáld meg. Eleinte nekem is megállt 9%-nál. Aztán rájöttem hogy meg lehet máshogy oldani és ebből lett az egyéb rész ami saját tapasztalat. MegaLock-ot elsőnek ne cseréld hátha úgy megy, ha úgyse akkor cseréld csak. Nekem elsőnek ment MegaLock csere nélkül is. Utána már csak MegaLock cserével. Párszor leteszteltem hogy a gyári szoftvert ami előidézi a hibát lehet-e más módokon is lekapcsolni. Nekem csak az egyéb részben lévő leírással sikerült mint írtam elsőnek MegaLock csere nélkül. Utána MegaLock cserével.
-
croli
aktív tag
Az alaplapot ezért cserélik hogy az újnál már ne forduljon elő. Az most más kérdés hogy valóban jó e vagy sem. De az újabb lapoknál már elég ritka ennek az előfordulása. Egyáltalán nem jellemző, de volt már rá példa. Mindenre vonatkozik Murphy törvénye: "Ami elromolhat, az el is romlik."
Azt is meg kell jegyezni hogy ezek a mai okostelefonok olyan erős hardverrel rendelkeznek amik melegszenek is rendesen ha terhelve vannak (így a melegedés jellemző jelenség egyáltalán nem hiba) és ráadásul passzív hűtésesek, furán is nézne ki egy okostelefon a hátulján egy hatalmas ventilátorral. -
croli
aktív tag
Védi a telefont a túlmelegedés ellen. Simán kisüthet bármi mást is (habár itt nem mintha számítana már, de adatmentés céljából számít). Ezért indul újra és vár egy kicsit hogy hűljön, de mikor újra indulna megint túlmelegszik akárcsak egy számítógép (hiszen ez lényegében egy számítógép).
-
croli
aktív tag
Ha megmutatod hogy ilyen számú az alaplap szerintem cserélik.
Azért elég gonosz dolog lenne így eladni emiatt.(#7) pepexyvz
A processzor 2 nagyobb magjának az illesztése rossz és túlmelegszik emiatt majd újraindul hogy védje a telefont, de mindig túlmelegszik így nem indul el. -
croli
aktív tag
Azért működik mert nem kapcsolod le mind a 6 magot csak kettőt így marad neki 4 magja amivel futhat és azzal ugyanúgy szépen fut.
Ez a verzió csak 2 magot kapcsol le mint írtam, de van egy verzió ami meg 5 magot lekapcsol és azzal már akad a telefon és tényleg csak annyira elég hogy lements róla mindent mert használhatatlan lesz lényegében.(#2) pepexyvz
Nem lehet tőle semmi gari vesztés csak ha rosszul flasheled annyira gallyra vághatod hogy aztán bootloopot se fog produkálni, de kétlem hogy azért így el lehetne rontani.
Habár ahogy nézem nálad be sem kapcsol?!
Észrevenni nem veszik észre ha visszaflashelsz egy gyári romot ami újra aktiválja mind a 6 magot és újra bootloopos lesz. Mert utána már ők is csak ilyen módon tudnak hozzányúlni mivel ezeket a .tot fájlokat az LG adta ki, mind hivatalos forrásból származik. (Ezzel majd még kiegészítem a bejegyzést)(#3) Mr. Y
Beszéltem az LG-vel és ilyen esetben gari után is vállalják az adatmentést 50%-os eséllyel, ami számomra nem volt túl meggyőző, én ezért csináltam meg ezt magam hogy biztos ami biztos így meglesz az adatom és factory reset után küldöm nekik vissza.
Nem kell hogy nézegessék mit csináltam a telefonnal(nem mintha néznék szerintem, de akkor is)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest