Hirdetés

2021. július 29., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5) croli válasza Stonerice (#1) üzenetére


croli
aktív tag

Azért működik mert nem kapcsolod le mind a 6 magot csak kettőt így marad neki 4 magja amivel futhat és azzal ugyanúgy szépen fut.
Ez a verzió csak 2 magot kapcsol le mint írtam, de van egy verzió ami meg 5 magot lekapcsol és azzal már akad a telefon és tényleg csak annyira elég hogy lements róla mindent mert használhatatlan lesz lényegében.

(#2) pepexyvz
Nem lehet tőle semmi gari vesztés csak ha rosszul flasheled annyira gallyra vághatod hogy aztán bootloopot se fog produkálni, de kétlem hogy azért így el lehetne rontani.
Habár ahogy nézem nálad be sem kapcsol?!
Észrevenni nem veszik észre ha visszaflashelsz egy gyári romot ami újra aktiválja mind a 6 magot és újra bootloopos lesz. Mert utána már ők is csak ilyen módon tudnak hozzányúlni mivel ezeket a .tot fájlokat az LG adta ki, mind hivatalos forrásból származik. (Ezzel majd még kiegészítem a bejegyzést)

(#3) Mr. Y
Beszéltem az LG-vel és ilyen esetben gari után is vállalják az adatmentést 50%-os eséllyel, ami számomra nem volt túl meggyőző, én ezért csináltam meg ezt magam hogy biztos ami biztos így meglesz az adatom és factory reset után küldöm nekik vissza.
Nem kell hogy nézegessék mit csináltam a telefonnal :D (nem mintha néznék szerintem, de akkor is)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.