Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz
VateRicsi #31 üzenetére
igen igazad van de előtte levőbb hosszabb hozzászolásomba leirtam cska felső/csukategóriás vga.k esetén érdekes eza dolog.
multkor volt egy teszt nem tudom vagy itt vagy máshol már nem tudom mert mostanság sokat nézek teszteket, hogy a középkategóriáhóz elég akár a 2 magos is mert a vga előbb elfogy aki meg 80-100ért vesz csak vga.t az ugyis mellérak alapból erős 4 magot.
én ugy érzem hogy a g860 mellé ideális választás volt a 7770 amit vettem.szerintme elég a proci hozzá. a vga fogy el előbb.de mivel tudtam mennyi pénzt tudok rászánni ennyiből ez volt a legjobb választás.
lehet egy i5tel +5fps lenne egy játák de akkor inkább lejjebb veszem a grafikát, meg ami igy akadni fog az i5tel is akadna szerintem....
eza tuning meg olyna hogy azoka procik tuningolhatóak épp intelnél amelyeknek smemi szükségük rá mert alapon is bivalyerősek.amelyeknek meg nem ártana +1ghz mondjuk ott nem lehet.szétszakadt nagyon a mezőny.
az amd.nél nem tudom hogy van de azt láttam hogy igazi cpu feladatokban az i3 elveri a 4 magos uj amd.t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- nVidia GeForce RTX 2070 (TU106)
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nyaralás topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Canon EF 300mm f/2.8L IS USM teleobjektív - Újszerű -
- EVGA 1080Ti SC2 11GB Ajándékokkal, Ingyenes szállítás!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz - Garancia 2026.10.17 - Ingyen posta
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD AURA EDITION - Garancia 2034.10.03
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest