Hirdetés

2024. május 30., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2) CPT.Pirk válasza #20749568 (#1) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember

Az 1. pontot átírtam légtérre háztartásról. Úgy jobban kifejezi amire gondoltam, a légtér azt hiszem a lakás teljes belső terére vonatkozik.

[ Szerkesztve ]

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#4) Picco


Picco
addikt

dohanyos/exdohanyoskent azt mondom ideje lenne mar betiltani, de a tiltas sohasem mukodik szerintem...csak ad egy lehetoseget a csempeszeknek egy kis extra penzkeresesre. (mar igy is jo az uzlet miota megdragult otthon is a cigi)

szerintem legjobban az mukodne ha egy 5 eves tavlaton felemelnek 4k-ra egy doboz cigi arat es az adobol pedig felhuzhatnanak par korhazat/tudogondozot de az is eleg lenne ha a jelenlegieket mukodokepesse tennek(szemelyzet, fizetes etc).

**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo

(#5) Ringman


Ringman
nagyúr

2020 után született személy ne vehessen dohányterméket 18 éves korát elérve sem

a de jure betiltásnak semmi értelme, meg lehet nézni a szesztilalom hatékonyságát és hatásait az usában.

(#6) Dluinet


Dluinet
nagyúr

Szerintem az e-cigi támogatása a megoldás.
Az öszes leszokási módszer közül a e-cigi többszörösen hatásosabb, mint a többi együtt véve.
Csak hát szeretett kormányunk azt is akadályozza.

"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa

(#7) Polllen


Polllen
nagyúr

Én nem bánnám, ha betiltanák.

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#8) Ringman válasza Picco (#4) üzenetére


Ringman
nagyúr

szerintem legjobban az mukodne ha egy 5 eves tavlaton felemelnek 4k-ra egy doboz cigi arat es az adobol pedig felhuzhatnanak par korhazat/tudogondozot de az is eleg lenne ha a jelenlegieket mukodokepesse tennek(szemelyzet, fizetes etc).

ausztráliában kb ez lesz. [link]

itthon ez scifi, egyrészt a beszedett adóból nem erre jutna, másrészt a csempészek megoldanák ezt is.

(#9) sh4d0w


sh4d0w
félisten
LOGOUT blog

Lázár felvetésére annyit, hogy a drogokat azért üldözik keményen, mert a drogfüggő bármire képes, hogy hozzájusson az adagjához... Rabolni, ölni, betörni.

A teljes betiltásról: gondolom minden nagyokos kiszámolta már, mennyivel kéne adót emelni, hogy az így kieső bevételek visszatérjenek a kasszába.

https://www.coreinfinity.tech

(#10) Picco válasza Ringman (#8) üzenetére


Picco
addikt

ezt csinaljak a fejlett europai orszagok mar regota. csempeszet meg nem megoldas, legalabbis nem mindenre.
3mil ember dohanyzasat mar nem olyan konnyu becsempeszni az orszagba, sokan azert biztosan tennenek egy probat...lehet hogy nem azonnal, de mondjuk 10 ev alatt tuti lenne valami eredmenye.

ecigi boltban dolgozta egy ideig es elegge erdekel is a tema, szerintem az egyetlen realis leszokasi forma a tomegek reszere, meggyozodesem hogy tized annyira sem karos mint a klasszikus dohanyzas.

**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo

(#11) Ijk


Ijk
nagyúr

Nem a cigit kell betiltani, hanem a dohányzást. Pontosabban tovább korlatozni, hogy kizárólag fustelszivoval felszerelt kijelolt helyeken lehet ragyujtani például.
Engem speciel zavar hogy úton, utfelen szagolnom kell, hanyingerem van a fustjetol. Nem erdekel ha valaki dohamyzik, csak nem akarom szagolni.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#13) Dluinet válasza #20749568 (#12) üzenetére


Dluinet
nagyúr

kiszámolták: bukna a kormány, napokon belül
meg akkor már az alkoholt is be kéne tiltani, az meg már nagyon iszlám dolog

[ Szerkesztve ]

"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa

(#14) Fred23


Fred23
nagyúr

A teljes tiltás szerintem marhaság, értelme sincs, ha a maffia gazdagítása nem cél; viszont a szigorítást jónak tartanám.

"-legyen valahogy büntetve az az anya, aki a terhesség ideje alatt dohányzik. Rettentően elszomorító dolog ilyet látni. Szerencsétlen gyereknek már születése előtt elcseszik az életkilátásait."

+100!
Rengeteg ilyet látok kocogás közben, mert a futópálya egy kórház mellett van; 8-9 hónapos "kismamák" jönnek a kórház kapujához cigivel a kézben, 1-2 szál elszívása annyira nélkülözhetetlen ugye... -kedvem lenne pofán verni őket. Aztán meg -ismerek ilyet is- minden baja van a gyereknek 6-8 éves korára, az anya meg beállítja magát a világ legszerencsétlenebb teremtésének, akinek segítsen mindenki, de az, hogy a terhességét végigcigizte, majd a gyerek mellett szintén egyfolytában dohányzik annak csecsemő korától, az mellékes apróság szerinte, annyira, hogy azzal ne is jöjjön senki, hogy a köhögő gyerek mellett ő tegye le végre azt a sz@rt.

Panelházi dohányzás szintén. Ne kelljen szívnia mindenkinek a nem kért füstöt!

Volt dohányos, azóta tüdőrákban meghalt ismerősöm, akivel a halála előtt 3-4 évvel már beszéltem a cigi letételéről, meg hogy ennek tüdőrák lesz a vége... -nem hallgatott rám, folytatta.

Én sosem dohányoztam, de kipróbáltam szinte minden elérhető drogot -a cigit is- fiatalon; nem lettem függő, kíváncsiság hajtott csak. Most úgy vagyok, 80 fölött talán adok egy esélyt a pipának, vagyis lehet, hogy rá fogok szokni idősen, mert szeretem az illatát. Mérlegelni kell, kinek mi éri meg, és szerintem joga van az embernek dohányozni, ha neki az annyira élvezetes, hogy megéri a kockázatot; de más életét ne b@sszuk el, pláne ne olyanét, aki érdekérvényesítésre képtelen!

(#15) Tamás88


Tamás88
őstag
LOGOUT blog

Nem vagyok dohányzás párti, de azért már betiltani, meg még korlátozni... már így is egy erősen korlátozott országban élünk. Elég csak megnézni a horvátokat, ott érdekes módon lehet vásárolni a kisboltban, és még korlátozások sincsenek.

(#16) UnA válasza Ijk (#11) üzenetére


UnA
Korrektor

Az sem rossz kampány, ami a cigit a "büdös" kategóriába löki, és ezzel sikerül eltántorítani a fiatalokat. A tiltás eddig sem vált be.

(#17) pikszel válasza Fred23 (#14) üzenetére


pikszel
őstag

Jó is az, nem mellesleg jobban tolerálják, sőt, szeretik a füstjét, illetve annak illatát. Én leginkább Mac Baren dohányokat fogyasztok, mert minden összetevője természetes. Ezt a pipát még megboldogult apámtól örököltem, de régiségvásárokon nagyon szép farabokat lehet kifogni, ha ért hozzá az ember. Az e-cigi számomra a félelmetes kategória. Soha az életben nem nem próbálnám ki, ha csak az lenne, akkor leszoknék.

[ Szerkesztve ]

„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”

(#18) Tikakukac


Tikakukac
titán

Gumicsont.

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#19) nonsen5e válasza #20749568 (#1) üzenetére


nonsen5e
addikt

Eltekintve a betiltás összes gazdasági hatásától, szerintem bőven lehetne még tovább adóztatni, 2x, 3x, 5x árakon. Ha az összes beszedett plusz adóból csak stadionok épülnének és gázszerelők zsebei tömődnének, még akkor is támogatnám.

Egy termék, ami azon kívül, hogy árt és öl, semmi értéket nem ad. (A befizetett adótól eltekintve, de kötve hiszem, hogy az fedezné az egészségügyi vonzatokat, tehát még ÉN egészítem ki a függők kezelését). Ma ha megjelenne egy ilyen termék, ha nem lenne évezredes kultúrája, hiába állna mögötte dollármilliárdos lobbi, a világ jobbik felén nem lenne legalizálva.

Abba meg hadd ne kezdjek ble, hogy milyen módon illeti meg a függőket, hogy munkahelyről on the clock kimenjenek x időközönként "friss levegőt szívni", a nem függő meg le van b*szva, hogy miért nem dolgozik, amikor kimegy az udvarra, hogy letoljak 2 kör Hearthstonet mert épp remegett a kezem kártyaelvonásba. :W
Erre tetszene egy olyan módszer, hogy nem dohányosok kapjanak x nappal több szabadságot, vagy bármilyen egyéb juttatást, ha már a büntetést mindenki (minden függő) annyira ellenzi.

Radikális ötletek, nyugodtan lehet engem hülyének vagy bárminek elhordani, de zsigerből GYŰLÖLÖM a dohányzást, s ha rajtam múlna, akkor a dohányosok Duterte-jének hívna a világ.

[ Szerkesztve ]

D4 klán: HunPH - invért privát rám

(#20) Fred23 válasza pikszel (#17) üzenetére


Fred23
nagyúr

Nálunk az egyik nagypapa volt pipás, imádtam az összes dohányának az illatát, viszont jellemzően ritkán érezhettem belőle eleget pont azért, mert sosem a közelünkben szívta. Viszont 80 körül szeretnék csak rászokni, és addig még van pár évem. :)

(#21) AssAssynn


AssAssynn
őstag

Teljes mértékben ellenzem, sőt utálom a dohány minden formáját. Még úgy is, hogy az ismerősi körömben és távolabbi családomban többen cigarettafüggők.
Igazából nem lenne szükség semmi tiltásra, ha az emberek tudnának élni a szabadsággal. De nem tudnak. Hány és hány olyan család van, ahol éhbéren tengődnek, de közben mindnyájan láncdohányosok. Ezeknél az embereknél (is) sajnos muszáj közbeavatkozni. Ha nem tudnának cigarettát venni, akkor több pénzük maradna és könnyebben feltudnának állni. Jelenleg viszont egy ilyen tipikus önsajnálós, önpusztító állapotban vannak. Nem azt mondom, hogy a cigi az egyedüli oka ennek, viszont én úgy látom, hogy nagymértékben hozzájárul ehhez.
Ha viszont lennének olyan klubbok, amik direkt mondjuk pipások számára vannak fenntartva és olyan emberek járnának oda, akik tudnának önmérsékletet gyakorolni, azzal a világon senkinek semmi baja sem lenne szerintem.

"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)

(#22) Picco válasza pikszel (#17) üzenetére


Picco
addikt

Soha az életben nem nem próbálnám ki, ha csak az lenne, akkor leszoknék.

ritkan olvasni ennyire eros ellenerzeseket ecigivel kapcsolatban, mi valtotta ki ezt nalad?

**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo

(#23) dabadab


dabadab
titán

Tehát egy négyéves ciklusokban gondolkodó politikus olyan tervet vázolt, aminek az első lépését 2038-ban, húsz év múlva tennék meg és ezt nekem bármennyire is komolyan kellene vennem?...

DRM is theft

(#24) C4mp3r


C4mp3r
addikt

azert jatszottak at a haveroknak az egesz ipart a trafikmutyival, hogy utana majd jol betiltsak mi? :D gyerekek ennyire ne legyunk naivak, nem lesz ebbol semmi csak mar tul sokat irt a (meg) fuggetlen sajto a felcsuti ramszesz maganrepulozeserol es kellett valami gumicsont, mint amilyen az internetado volt. en 2 evig dohanyoztam, 1 honapja azt mondtam, hogy eleg volt es azota nem szivtam tobbet. ettol fuggetlenul nem tiltanam be, mindenki szivjon azt amit akar, utalom ha az allam mindenbe bele akar pofazni. a magyar egeszsegugybe ugyis meghalni mesz be meg ha soha nem is dohanyoztal, ugyhogy jo helyre megy az a rengeteg ado amit beszednek a cigin

(#25) nonsen5e válasza dabadab (#23) üzenetére


nonsen5e
addikt

Mert szerinted van bármi reális esély ezek elpaterolására, amíg meg nem hal öregkori végelgyengülésben A Vezető? :D :((

D4 klán: HunPH - invért privát rám

(#26) dabadab válasza nonsen5e (#25) üzenetére


dabadab
titán

Ahogy kinéz, nem feltétlenül fogadnék arra, hogy megéri a hetvenötöt.

DRM is theft

(#27) Csapoati válasza nonsen5e (#19) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Egyetértek, legyen legalább kétszer ennyi a dohányzás adója, a pluszpénzt meg költsék az egészségügyre (haha, persze, csak vicceltem ez utóbbival ;] ). Apám is dohányzik, de kétszer ennyiért már lehet, hogy elgondolkodna rajta, hogy nem kéne. A halálom a füst, főleg amikor nem én tudom eldönteni a helyzet miatt, hogy szívjam-e vagy sem.

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#28) dabadab válasza Csapoati (#27) üzenetére


dabadab
titán

"Egyetértek, legyen legalább kétszer ennyi a dohányzás adója"

Hello, ukrán csempészcigi!

DRM is theft

(#29) Tikakukac válasza Csapoati (#27) üzenetére


Tikakukac
titán

Az adóztatás remek dolog.

2 gond van vele: az egyik, hogy még több vezető zsebe lesz kitömve és még több baromságot építenek, amiket üzemeltetni is kellene majd.

A másik, hogy keleti gyerek vagyok. Nekem főleg nem kell bemutatni mivel jár, ha állambácsi piszkálja a hasonló termékek árát. Leginkább azzal, hogy konkrétan már házak vannak kitömve cigivel plafonig, akkora a kereslet. Sz@rnak a pofon.

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#30) 66zio


66zio
aktív tag

Témától függetlenül számomra a legmegdöbbentőbb (na jó nem, tudom, hogy ez így megy) az ez:
,,az ötlet komolytalan, mert csak 2038 után lépne életbe"
Felesleges hosszú távra tervezni...

(#31) dabadab válasza 66zio (#30) üzenetére


dabadab
titán

Nem tudom, hogy miért vagy rajta megdöbbenve, az csak az igazság.

Ha most nekikezdenének csinálni egy komoly, szakmailag megalapozott, a politika által támogatott (és nem agyonnyomott) programot, aminek lennének elérendő céljai kettő, öt meg húsz éves távlatban is, akkor az hosszú távú tervezés lenne.
De bedobni egy ötletet, hogy majd a ködbe vesző jövőben egyszer csak hirtelen lesz valami, az nem tervezés.

DRM is theft

(#32) cskamacska válasza Dluinet (#6) üzenetére


cskamacska
addikt

Támogatom az e-cigit, messze a legértelmesebb leszoktatási segédeszköz.

Kapásból az égett avarfüst már nem tényező, a nikotin dózist pofonegyszerű később csökkenteni, és a dohányzás rituáléja is nagyjából megmarad, így a szokásokon sem kell drasztikusan változtatni, azokat jóval egyszerűbb fokozatosan elhagyni.

Az más kérdés, hogy mivel a dohánykereskedelem újra lett osztva a holdudvar között, a dohánykoncesszió által hatalmi függésben vannak tartva tízezrek, így a dohányzás tényleges visszaszorítása nem prioritás, ennek megfelelően pedig az e-cigi sem kívánatos, jól le is korlátozták, nehogy konkurenciája legyen a gyilkos dohányárunak. :U

[ Szerkesztve ]

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

(#33) CPT.Pirk


CPT.Pirk
Jómunkásember

Említettétek az e-cigi cuccot, annak a füstjének / párájának belélegzésével hogy áll most a tudomány? Van egy kollégám, aki munkahelyen csukott ablaknál zárt térben is szívja, így annak a füstjét mi is vele együtt.

[ Szerkesztve ]

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#34) moha21


moha21
addikt

Ez az ország kávén, alkoholon és cigarettán él. :-) Ezek nélkül nem működik.

Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.

(#35) lev258


lev258
veterán

Én annak örülnék, ha úgy tudnék végigmenni az utcán, hogy nem valaki füstfelhőjét szívom be (cigaretta/pipa/e-cigi). Sajnos ez olyan álom, amihez legalább egy gázálarc szükséges.
Nem támogatom a dohányzást, de nem is ítélem el azokat, akik élnek vele. Amennyiben a környezetükben levőkre hajlandóak odafigyelni. Csak sajnos a szomorú valóság az, hogy a többség füstmentes levegőhöz való jogát állandóan megsértik.
Reptéren láttam viszonylag normális megoldást: van egy szoba, ahova bevonulhatnak füstölni és a légtere elég jól el van különítve. De az csak egy képtelen fantázia, hogy az utcákon ilyenek legyenek és csak ott lehessen rágyújtani.

Ubuntu MATE 20.04, hobbi cayenne termesztő

(#36) lev258 válasza CPT.Pirk (#33) üzenetére


lev258
veterán

Kicsit utánaolvastam én is, persze csak felületesen.
Folyamatosan próbálják vizsgálni a hatásait (főleg a hosszútávúakat). Mindenesetre annak a füstje is tartalmaz veszélyes anyagokat (általában a sima cigarettától eltérőeket), a hivatalos határértékeken belül. A füstben levő nikotin pedig akár segítheti is a függőség kialakulását, vagy a cigarettára rászokást azoknál, akik passzív dohányosok.

Ubuntu MATE 20.04, hobbi cayenne termesztő

(#37) t72killer válasza Ringman (#5) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Ezzel 2 problémát látok: ahogy a 18év alattiak ma is beszerzik a füstölnivalót, úgy a 2020 után születettek is be fogják szerezni egy 2019-ben született haver személyiével.

Másik probléma, hogy ez a téma ugye elvileg 2020+18=2038ban lenne aktuális, lesz még akkor emberiség:F?

A radikális tiltás témához: "harcos" nemdohányzónak tartom magam, de SzVSz ez így nem megy, erőszakkal semmit se lehet megoldani. Nézzük meg, hogy a dohányzással szemben sikeresen fellépő országok hogy jártak el? Pl USA, Ausztrália, Új-Zéland? Vehetsz cigit, csak marha drága, az egészségbiztosítódnál fizetni kell az emelkedett kockázatok miatt, és pl a strandok nincsenek telerakva hamutartóval, direkt a mások vasárnap délutánjának elrontására invitálva a dohányosokat.

Amit viszont mindenképp meg kéne lépni, a hagyományos stanglik súlyos adóztatása az e-cigivel szemben! E-cigivel uis a dohányost és a környezetét is lényegesen kevesebb káros anyag éri, személyszerint semmi kifogásom (sőt, a nálam is 10x hepciásabb nejemnek se) pl egy e-cigiző emberrel leülni pl ebédelni.

#33: ez nekem új, ha jól látom már teljesen füstmentes e-cigi is van, ez kvázi egy nikotinpára inhalátor, mintha a kedvenc illóolaját szagolgatná a páciens. A sima füstössel találkoztam már, az is ég és föld a hagyományos papírtekercségető kémiai kísérlethez képest.

[ Szerkesztve ]

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#38) Picco válasza CPT.Pirk (#33) üzenetére


Picco
addikt

ez egy olyan kerdes amit rohadtul nehez megvalaszolni, a dohanylobbi szponzoralt eleg "fuggetlen szagertot" hogy ne legyen konnyebb. roviden: erezhetoen jobb dohanyzashoz kepest. es ezt ugy ertem hogy a tudodon erzed hogy jobb.

**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo

(#39) JoeCockBill válasza CPT.Pirk (#33) üzenetére


JoeCockBill
senior tag

ezt érdemes lehet megnézni annak akit érdekel a téma.
ez pedig válasz a konkrét kérdésedre

új lemezünk: https://wmmd.lnk.to/BMB_RegiVagas

(#40) joey04


joey04
titán

A tiltásokkal kapcsolatos téma nagyon meredek vitákhoz vezetne a dohányos vs nem dohányos beszélgetésében, így inkább a megemelt adóhoz, árhoz fűznék hozzá valamit: Sokan akkor még több dologról mondanának le, hogy a cigit meg tudják venni, akár a saját gyerekük kárára is, normális meleg ruha, fűtés (ha már jön a hideg) hiánya, vagy a normális élelmiszerekről mondanának le inkább. ha meg minden kötél szakad, akkor beosztaná, kevesebbet szívna, de le akkor sem tenné. De ezzel meg nem nyerne a társadalom annyit, amennyit veszít, mert valamivel kevesebb lenne a füst, de az igazi függő azon kattogna, hogy ki van számolva mikor gyújthat rá, mert annyira keveset szívhat a magas árak miatt, emiatt majd gyengébben teljesít munkában, feszültebb lesz otthon, magánéletben is, stb, stb. Szóval nem olyan egyszerű téma ez, hogy a dohányzás ártalmas, nem csak annak aki szívja, hanem a környezetének is, ezért tiltsuk be. Igazából itt még jóval korábban kellett volna GLOBÁLISAN radikális lépéseket tenni a cigi elterjedése ellen, mára már b_szhatjuk...

[ Szerkesztve ]

(#41) wwenigma


wwenigma
Jómunkásember

Azt ugye mindenki levette hogy most epp hatalmi harc megy es ti a nézőtéren ültök miközben megy az előadás? :DDD

Amugy ecigi, de abbol se lesz semmi mert karos a dohanyzas bevételére.

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#42) joey04 válasza wwenigma (#41) üzenetére


joey04
titán

Az (remélem) mindenkinek tiszta azért, hogy itt bármilyen döntés születik bármikor, az nem arról szól, hogy nekünk, a társadalomnak jó legyen. Szóval (részemről) ez csak elméleti fejtegetés.

(#43) wwenigma válasza joey04 (#42) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

2038-ig hanyszor lehet még megvaltoztatni a torvenyt mire felnőnek a 2020asok? :DDD Ez nem a tarsadalomrol szol, hanem kettejuk cicaharca - trafiktörvény se arrol szolt hogy a tarsadalomnak legyen jobb.

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#44) joey04 válasza wwenigma (#43) üzenetére


joey04
titán

így van :R

(#45) Picco válasza joey04 (#40) üzenetére


Picco
addikt

dohanyzasrol vagy heroin hasznalatrol beszelunk? :DDD
amugy a fuggok kis szazaleka tenyleg ilyen, a tobbi meg aztmondana hogy: ne'gyzer? azasztmonnya hogy.....na elmennek a budos xyz-ba, akkor inkabb elmegyek 3 hetre luxszus szallodaba evente a Marival

mas: a topicot olvasva felvetodott bennem a kerdes hogy melyik esetben lenne tobb aktivan dohanyzo 5/10/20/50 eves tavlatban?
a. dohanyzas teljes betiltas, birsagok, cigielkobozas mint a szesztilalom idejen
b. ingyen adnak a cigit, konnyen elerheto lenne DE ravernenek xy csilliardot normalis anti cigi reklamokra, oktatasra, leszokasi programokra stb

**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo

(#46) joey04 válasza Picco (#45) üzenetére


joey04
titán

amugy a fuggok kis szazaleka tenyleg ilyen, a tobbi meg aztmondana hogy: ne'gyzer? azasztmonnya hogy.....na elmennek a budos xyz-ba, akkor inkabb elmegyek 3 hetre luxszus szallodaba evente a Marival

sajnos nagyon-nagyon nem így van.

és nem, nem heroinról beszélünk, mert azért lop, csal, hazudik, öl aki függő.

[ Szerkesztve ]

(#47) potyautas válasza #20749568 (#1) üzenetére


potyautas
csendes tag
LOGOUT blog

A feleségemet 41 éve próbálom leszoktatni. Én vagyok büntetve a sikertelenséggel.

(#48) Dluinet válasza nonsen5e (#19) üzenetére


Dluinet
nagyúr

alkohol?

"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa

(#49) potyautas válasza dabadab (#23) üzenetére


potyautas
csendes tag
LOGOUT blog

Nem tűnt még fel, hogy ezek a politikusok nem négy éves távlatban gondolkodnak?

(#50) Dluinet válasza cskamacska (#32) üzenetére


Dluinet
nagyúr

Angliában az lett az egészségügyi vizsgálatok végeredménye, hogy azt javasolták, dohányzást 100%-ban tiltsák be a kórházakban, de e-cigizni bárhol lehessen, ráadásul minden kórházba kapható legyen az e-cigi.

"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.