Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
válasz
Neil Watts #12 üzenetére
Még egy szavazat a L820-ra. Nekem az van immár 4 hónapja és nagyon bejön.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Neil Watts #12 üzenetére
én még tavaly nézegettem aprón, 45-50ért már voltak, 55ért full garisat adott megbízható tag, makulátlan állapotban, sd-vel
idén nyilván nem néztem körbe, de azóta csak nem drágult
én szerencsésen hozzájutottam egy vadi új darabhoz, és most tartok ott, hogy szerelmes vagyok ebbe a telefonba. szerettem mind a három htc-m anno(desire, s, x), bár a hibáik néha a plafonig küldték a vérnyomásom, ezek után ez a telefon az én igényeimnek a maximálisnál is jobban megfelel. két dolog van, ami bosszant, és sajnos egyelőre a platform a ludas, de bőven lehet velük élni(nevezetesen a pdf/office küldés csak skydriveon megy, illetve csak főhangerőt lehet állítani). ezekkel együtt is odáig vagyok érte így 2 hónap után.
a 1320 nekem óriási... jelenleg három telefon van, amire a 820-at elcserélném: L925, L1020, iphone 5
árban rendre 2x, 3x és 4x drágábbak
-
Szia!
Köszönöm, jó ötlet, ha lenne 80-90k-m az ügy lebonyolítására, akkor nyilván 925-t vennék apróról vagy újonnan, vagy esetleg 1320-at, de jelenleg eléggé rohamtempóban kellene lezongoráznom a dolgot a Defy-om gyengélkedése miatt
"Lumia 820 már lazán van 50 körül aprón, garival"
Lehetséges, habár én ennek nem igazán láttam jelét...
Üdv. core2
-
hoffman_
nagyúr
ezek közül egyiket sem
8X opciót cseréld le Lumiára, és mérföldekkel beljebb leszel. WP alapon csak azt szabad. abból is egy jó kis 925 és minden bajod megoldódik
ui.:
bár most már érdemes lehet megvárni az új Lumiákat, a mostani árakat is lejjebb tolhatják. Lumia 820 már lazán van 50 körül aprón, garival.
-
joey04
titán
G
-
Egyértelműen p780
-
->Raizen<-
veterán
Xperia Z-t vennék a helyedben 65 k körül használtan.
-
MattM
tag
válasz
Neil Watts #6 üzenetére
Használtan olcsón fel tudsz hajtani egy 820-as lumiát (de természetesen ha nincs rajta gari vannak veszélyek is), illetve én is csatlakozok petipetya -hoz, ugyani ha WP8-kell, akkor Lumia. Miért? Például a szoftveres extrák miatt (Nokia Camera, Here, stb.) illetve (legalábbis szerintem) jobban megérik az árukat
A Moto G egy egész jó telefon, ha androidot szeretnél érdemes elgondolkozni rajta. Nem tudom nálam a Lenovo egy információs feketelyuk. Hallottam már róla jót és rosszat is.
-
-
Švejk
őstag
Azzal együtt hogy Lenovót használok (A820) és imádom, mindenképp a Moto G-t ajánlanám. Jobb a supportja, hidd el. Nagyobb talán a közösség is hozzá, az akksi meg nem minden. Szép a P780, és nagyon jó is, de a Moto G nagyon csúnyán beleköpött a kínai telefonok levesébe ezzel az árazással.
-
petipetya
nagyúr
Ezt a HTC-t nem igazán értem. Egyrészt WP8, és akkor már inkább Lumia... Másrészt ha csak a márka fontos, akkor ott a HTC One.
-
zolion01
tag
válasz
Neil Watts #1 üzenetére
Defy+-ról váltottam Moto G-re. Nekem 40e Ft-ba volt a 16GB-os GB Tesco-ból, így nem volt kérdés, hogy megéri-e vagy nem. Ettől függetlenül is nagyon jó telefon, folyamatosan 300-400 MB szabad RAM van és tényleg naprakész az Android, így nem is kell ROM-okat cserélgetni, mint a Defy esetén. A kamera nem nagy szám rajta, üzemidő pedig fantasztikus, akár 2 nap nálam amikor a Defy már estére töltőt kért hasonló használat mellett.
Szóval szerintem nagyon jó ár-érték arányú telefon, pont amilyen a Defy volt 3 évvel ezelőtt -
andris1602
aktív tag
Régi nagy szerelmem a Moto, az új meg a Lenovo.
én a Motorolát választanám
(de van nekik RAZR HD Maxx, az se kutya)
szerk: most egy Lenovo s750-em van, van pár furcsasága, de alapvetően szerethető. Ami zavart a Moto Defy után: nyekereg ha megnyomkodom; a belső memória fel van osztva, vacakolni kell vele, ha az egészet szeretnéd a programokhoz használni..
-
open
Üdv. core2
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok!Jártam már topikban is, csak gondoltam, itt azért kicsit kötetlenebb a beszélgetés Szóval van három...
- 2Drive Off-Road 8.5" Hoverboard
- iCarsoft CR Max autodiagnosztika ELADÓ
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Intel Core i3 9100f / Radeon RX 570 4GB / 8GB DDR4 RAM / 120GB M.2 SSD + 500GB HDD konfig eladó
- AMD Ryzen 7 7800X3D / Radeon RX 7900XTX 24GB / 64GB DDR5 RAM / 1TB SSD konfig eladó normális áron
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest