Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sonar: Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HW Junkie
tag
Nekem jövő hétre lesz meg igaz drágábban. Hol tudtál ilyen olcsón szerezni?? Amúgy ami felfoghatatlan az az, hogy egyetlen egy review sem létezik róla néztem 4 nyelven is. SEMMI. Az összes cikk ami létezik preview vagyis több hónapos amiben azt irogatják hogy hű de jó lesz a V10 meg a V12-el egyetemben ehhez képest azok teljesen eltűntek a süllyesztőben ez meg csendben megjelent és azóta a 6.5 milliárd lakosú föld bolygón egyetlen egy ember sem tett fel róla egy tesztet sem az internetre hogy milyen terhelés mellett hány fokra hűt és hogy teljesít más hűtőkkel összehasonlítva. Kérdem én ez hogy lehet?

Pedig muszáj lesz neki rettenentesen jónak lennie mert én ezzel fogok 4 gigahertz fölé menni tehát a Thermalright 120 U E-t alázni köteles és kész
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Apple MacBook
- Nintendo Switch 2
- November 4-én érkezik a Nothing Phone (3a)
- Akciókamerák
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Tőzsde és gazdaság
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- DJI Osmo Pocket 3
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 855 G8 - Ryzen 7 5850U I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest