Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
baboss
őstag
Ed3r_X_
Az Aerocool Strike X Air házban van az AMD alaplap.ASUS Crosshair V Formula Z. A gyerekek kapták meg.kelly416
ViZion
Nekem hobbi és kikapcsolódás a számítógép.Mindig csereberélek rajta valamit.Vízhűtésem is kb 2 éve van.Egy irodai Celeron-os géppel kezdtem,Most van egy AMD és egy INTEL konfig mindkettőben ROG alaplap.Ha meglesz a kiszemelt CPU akkor csinálok egy tesztet ASUS Crosshair V Formula Z / AMD FX8350 vs ASUS MAXIMUS VI FORMULA / í54670K kíváncsi leszek a különbségre.Liteonka
Nekem a zöld nem jön be,de ahány ember annyi ízlés.Majd kérek képet ha kész vagy vele.Kivánci vagyok a végeredményre.
Szívesen segítek majd mindenben.davidsone
Mire gondoltál amikor azt írtad,hogy gagyi a kártyaolvasó ?
Nekem szükségem van rá,elég sokat használom.Méretben meg pont ideális volt,más típust nehezebb lett volna beépíteni.A gyerekek állandóan elvitték,mindig keresgélnem kellet.Most már nem tudják elvinni.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az a cél, hogy egy jól átgondolt, könnyen szerelhető, praktikus házat készítsek költséghatékonyan, ami megfelel az igényeimnek.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest