Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
válasz
#98593280 #57 üzenetére
Minimális tuninghoz tökéletes.
Fx4130 alapfeszen, 4,4ghz felfele fúj zárt tetejű házban, és még így sincsenek egyáltalán melegedési problémáim.
Múltkor lanpartyn volt egy kicsit forrófejűbb, de ott azért rájátszott, hogy kint volt 35 fok, bent talán mégmelegebb (garázs).
Úgy már 60 fok közelében járt hosszabb terhelés után (játék). -
rudi
nagyúr
válasz
#98593280 #57 üzenetére
Kerestem most 10 percig azt a régebbi tesztet, ahol még talán fLeSs mérte ki, hogy milyen arányban nő a fogyasztás az órajel emelésétől és milyen arányban a fesz emelésétől, de nem találom. Csinálj magadnak egy ilyen méréssort (+0,5 GHz és +1 GHz feszemelés nélül, +0,05 V, +0,1 V és +0,2 V órajelemelés nélkül), szerintem eléggé meg fogsz lepődni az eredményen. A levegőben az lóg szerintem, hogy reális-e, amit kimértek 1 GHz-es extra órajel és 0,2 V-os extra feszt hatására. Én továbbra is tartom, hogy átlagos proci átlagos tuningjához elég a T4, de finomítom a cikk ezen részét, mert nyilván csúcsproci durva feszemeléséhez kevés (bár szerintem biztosan nem annyira, mint az általad linkelt blog sugallja).
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Apple iPhone 17 - alap
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Android Autót minden mobilra!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Házimozi haladó szinten
- Filmvilág
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest