Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pitterix: Gyógytorna
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WhrlpoolMind: Amikor vízre oldódó festék van a vízautomata karján
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
Nem értek veled egyet. Nekem is van mini PC a szobában, nem is egy. De én szeretem a szép, esztétikus és hatékony ventiket, ez alól a mini itx sem kivétel. Persze ez a CM förmedvény nem igazán adja az érzést, mert az arányok suták. De viszont van egy moddolt AeroCool S9 házam, aminek ugye gyárilag egy nagy lapát az oldala. Na az igazi retró gépnek van összedobva, de egy kis előlap moddolással a mai házak kinézetét is hozná.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest