Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof
addikt
Ja jelképesen fura a CPU rész. Pedig tuti hogy profi szinten egy homogén AMD CPU+GPU kombóval sokkal jobb hatékonysággal, profibb gépet lehetne építeni. Odáig nem is megyek mi lenne ha nem minden beleértve még a Cinbenchet is, nem Intel compileres progi lenne.
Nekik van egyedül erre technológiájuk de a piaci viszonyok miatt mégse profitálnak belőle csak a filléres konzol chip fronton.
-
DraXoN
addikt
mondjuk x2 idején is csak a csúcs, az intelénél ténylegesen gyorsabb procik száltak el árban... a "budget" kategória kb. a celeron árszintjén versenyzett azoknál jobb teljesítménnyel.
igaz, akkor még jóval lejjebb voltak ezek az ársávok. (mondjuk a forint is jobb volt, a dollár meg gyengébb)
-
Whysperer
addikt
Iszonyat AMD-s vagyok az is voltam. meghalt az FX-em és votl elfekvőbe a leírásomban lévő gép a
havernak és pár Ft-ért szereztem meg azért van csak ez az i7. kellett a gyorsan munkára a gép. De Kb mé gmindig gyalulhatom vele ezerrel ,mert meg se reccen se munkára, se játékra. Persze tuti van jobb meg nem ,de van oylan guild társam aki konkrétan 2080Ti oylan atom láma ,ho gymég abba is belehal ,ha megnyomja az egér gombját -
-
- = Zk = -
félisten
megláttam az első (új) Grid videót, és rá pár napra elő is lehetett rendelni,. elő is rendeltem.... a CP2077 ugyan ez lesz számomra...
de tény, hardvert nem....
Tudod, ez a Prohardver, nem a gamestar...
hát, ez sajnos nem jelent semmit jelen felállásban... a PH régen nagy név volt.. ma már sokan elhullottak vagy a read only módot preferálják... érthetően... de ebbe nem akarok belemenni, aki érti, érti...
de na... ne mvolt akkor sem tökéletes, de na.. amikor a "mikulás" banánjától rettegtek az emberek nyáron is, másabb világ volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Gumi és felni topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple asztali gépek
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)