Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Régen (DOS-WIN95-98 korszakban) nagyon szerettem a C&C és RA játékokat. Sokat toltuk őket multiban is és egyedül is a gép ellen. A legtöbb játékban single részt addig játszottam amíg rá nem jöttem hogy a legnehezebb fokozaton is hogy lehet megnyerni az adott pályát vagy az adott feladatot elérni. Számát nem tudom hogy összesen hány órát-napot-hetet töltöttem el minden egyes résszel az évek során. Eléggé hozzám nőttek. Kíváncsian vártam az újabb részeket is, de amiket az elmúlt néhány évben kiadtak ilyen neveken azok számomra már nem voltak méltóak a név viselésére. Talán mert ezeket már konzolokra is tervezték kiadni. Más koncepció, más célközönség, látványos gyors akció és a startégiai-management rész teljes háttérbe szorítása. Én személy szerint már el is feletem ezt a sorozatot úgy ahogy van mert számomra az utóbbi részek egytől-egyig sajnos borzalom kategóriába estek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest