Hirdetés
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabroncka
addikt
válasz
V.Stryker #20 üzenetére
Milyen matracod van? A Quecha matracok nekünk nagyon bejöttek, azt hittem korábban, hogy drága campingaz, vagy még drágább coleman kell ebből, de nem! Az intex ... és társai low end tescós matracokat mi is dobáltuk ki 2-3 év után! Van egyébként a Comfort Quechua, próbáld ki az áruházban rá lehet feküdni (utóbbi vastagabb). Párnának motorozáshoz ezt próbáld ki (ha van) csak próbaképpen néztem meg (nekünk nem kell, ennyire kis hely), meg fogsz lepődni, milyen picire van összegyúrva, mégis mekkora a mérete és milyen rohadt kényelmes. (matracokból persze van a keskeny 1 személyes)
"Most nagyon vinném a gyerekeket, de ahogy összematekoltam ,hogy normális minőségben mi minden kéne.... el is ment a kedvem."
1-1,5 m³ között kell számolni csomagolt térfogatban 4 főre (ebben minden benne van), szépen apránként! Decatlonos kiegészítők tök jó ár/értékűek, sátrat meg érdemes hosszabb távra valami normálisat. Árban 250-500 között (jelen áron) már kényelmes szettet lehet összedobni, egy csomó mindenünk pl hálózsákok már 10+ évesek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest