- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Porcupain
aktív tag
Úgy látom akkor van rá igény, most már kötelességem is megcsinálni.

Remélem Feruendios írónak nem voltak ilyen tervei, és nem nyúltam le az ötletett.
-
Porcupain
aktív tag
Biztos igazad van, mert eddig a drupalos oldalammal nem volt gond, és nem is nagyon frissítem

Joomla csapat állandóan dolgozik az új verziókon, ezért tudhatnak a linke szereplők hibákról.
Egyébként beépülő modulokat, komponenseket, csak megbízható forrásból szabad tölteni, és azokat is frissíteni kell.
Végül is egy op rendszer is tele van réssekkel, és azt is frissíteni kell, de sokra nem mész vele, ha programokat nem frissíted, mert azok is támadhatóak.
-
Porcupain
aktív tag
Azért a legtöbb ilyen cms rendszert, inkább crackerek törik fel. Mert ismerik a forumokról a biztonsági réseket, amiket meg lehet előzni az időben frissítéssel. Ha valakinek jól van beállítva a szerver, és joomla rendszer is jól le van védve pl .htaccessel, és mindehova bonyolult jelszót használuk stb... Akkor már annyira nem könnyű egy mezei crackernek. Az igazi hackerek ilyen kis látogatottságú oldalakkal nem hiszem,hogy foglalkoznak.
A joomlat többnyire a törökök szokták felnyomni. Ami velem is megesett már, de gyorsan sikerült helyreállítani, és a trójaiját is megtaláltam. Persze ezt elkerülhettem volna ha időben felkarom a frissítést, akkor még én se számítottam rá, hogy a havi 10 látogatottságú oldal fogja a perverz fantázijukat ingerelni.
Ha valaki viszont jobban ért hozzá, maga is elkezdheti tesztelgetni a rendszer sebezhetőségét pl. sql mérgezéssel. A joomla készítői szívesen is veszik, ha hibát vesznek észre.Amúgy meg minden feltörhető, kár is ezen fel akadni. Tény, hogy egy publikus cms rendszer több oda figyelést igényel.
-
Porcupain
aktív tag
Nekem pont tegnap jutott eszembe, hogy írnom kellene a cms-ről egy cikket.
Én a mu-portalt bele raktam volna, már csak azért mert magyar.
micuir: A wp az inkább blog rendszer, bár azzal is jó oldalakat lehet csinálni, de inkább blogozni lehet vele.
róland:
Amúgy a Joomla sok sebből vérzik, nagyon támadható rendszer. Drupal biztonságosabb.
Azért helyes beállításokkal, és állandó frissítésekkel ez is megelőzhető. A kekestetopontcom, is így szívta meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- World of Tanks - MMO
- Eredeti játékok OFF topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- IFixIt iOpener Toolkit
- iPhone 15 Pro 128GB 89% (1év Garancia)
- ÚJ Dell Pro 16 Plus - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 235U - 16GB - 512GB - Win11 PRO - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest