Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- joghurt: frenda dsttöytoi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Meg még egy:Opciós upgrade terméekt lehet venni anélkül, hogy gépet vennék?
-
tildy
nagyúr
lenne egy kérdésem , remélem valaki profi adóügyben.Tegyük fel, évente 720E bgruttó a jövedelmem.Ez ugye az adóalap.Ennek az adója kb 150 ezer forint.Namármost ha van adójóváírásom alapból(kb 9000 Ft), akkor visszakapok 60ezret ha veszek valami szgépcuccot (60E forint feletti eszközre gondolok) vagy sem???
-
tildy
nagyúr
Olvastátok a canon fényképezős részt?Nem is tudom ki volt az az olvasó...:F
-
tildy
nagyúr
Beidézném ide a választ, szerintem nagyon nagyon korrektek:
Kedves Tóth Ildikó !
Köszönjük észrevételét.
Sajnos mi is nehezen igazodunk ki a miniszter Úr ellentmondásos nyilatkozatain.Tegnap például ez a beismerő nyilatkozat hangzott el: a Sulinetes gépek tényleg drágábbak 10-20% -al.
1. Mi az eszközöket a Minisztriummal szerződött cégtől fix áron kapjuk, és ezen cég által meghatározott áron adjuk, melyet a minisztrium által működtetett Educatio Kht ellenőriz is.- Tehát az árképzéshez semmi közünk nincsen !
2. Semmi nem gátolja számunkra, hogy ugyanazt a terméket továbbra is forgalmazzuk ugyanazon , vagy más - hangsúlyozom legális - forrásból, és azon az általunk jónak vélt árrést alkalmazzuk. MINKET EHHEZ SEM RENDELET, SEM SZERZŐDÉS NEM KÖT.
3. Úgy gondoljuk, a vevőinknek maguknak kell eldönteni, hogy ilyen áron igénybe kívánják e venni a kedvezmény, a jó döntéshez a tőlünk telhető minden segítséget megadunk. -
tildy
nagyúr
Én tudom rosszul , vayg tényleg nem adhatnák drágábban az eszközöket SEX-el, mint ahogy azt egyébként is meg lehet vásárolni tőlük.
Példa:
Mail egy cégnek:Úgy láttam hogy Sulinetes akcióban a Canon a70-t kb 125 ezer forintért adják, míg egyébként 112 ezer körül.
Elvileg ilyet nem lehetne.
Válasz:
Szabott árakkal dolgozik a Sulinet.
A saját árainkat nem fogjuk felemelni a sulinet kedvéért. -
tildy
nagyúr
Milyen papírt kell magammal vinni vásárláskor?Nyáron zárva vannak ugyanis a sulik, iskolalátogatásit ig ynem tud az ember vinni....
-
tildy
nagyúr
válasz
Satan-Claus #152 üzenetére
Nem érted a kérdésem.
Ezt csak 1* lehet igénybe venni, vagy pedig évente? -
tildy
nagyúr
ha én idén vásárolok valamit, akkor ugye jövőre levonhatom.De jövőre is vásárolhatok valamit, úgy, hogy azt 2005-ben le tudjam vonni az adóból?Vagy ezt csak 1* lehet igénybe venni?
-
tildy
nagyúr
na.Még jó hogy van popup hp reklám.Onnét tudom, hogy lehet majd digifényképezőt is venni:)Kérdés csak az, hogy hol és mikor.:(
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest