- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
BestSeller
csendes tag

[Szerkesztve] -
BestSeller
csendes tag

[Szerkesztve] -
Gery Greyhound
csendes tag
Vicces az utolsó gépnél: Floppy meghajtó 1 650 Ft. Mi a bánatnak? Nélküle 1 673 400-ból kijön a cucc. Nem mindegy ám!

-
AMD!4ever
őstag
Nem vagyok megelégedve továbbra sem a csillagos ég konfiggal.
Még az intel oldallal sem.
Hamár Lud legyen kövér!!!!
Van plazma monitor 100 colos 3 milláért. Miértnem azt rakjátok bele?
-
Achill3uS
nagyúr
Grat jó a cikk
, ami kicsit bántja a szemem, 400ezer forintos konfig ezekkel: ''2x512 MB Kingmax DDR400 memória'' 
-
AMD!4ever
őstag
Elolvastam,egy aprót azért kötekedek én is

Ott a végén az ''ereszd el a hajam''-nál látom a 150000 ezer forintos 5.1 hangfalszettett
de a sennheiser fülesböl csak a ''kaki'' 27000 forintosat ami a ezeknek a füleseknek az alja.(sajnos) Miért nem választottatok Hd 580-ast (asszem kb 45000ft) Vagy a fülesek csúcsát a Senheiser Hd600 -ast Cirka 170000ft.-ért .

-
TomLion
tag
Szerintem belépő szintű konfigba jók az Asrock lapok, ASRock K8NF4G Sata2 GF6100/128 s754 alaplap kisker Br 15 000 Ft. Én már rengeteg gépet dobtam össze Asrock deszkával. Igaz, hogy van egy stabil 5% meghibásodási ráta, de ami megy, az megy. A feature lista pedig korrekt.
-
erdoke
titán
Gyorsabb a 2*1 GB CL 2,5 @ 1T mint a 4*512 MB CL 2 @ 2T.

Inkább az SLI-t hagynám ki, és egy gyárilag húzott GTX-et hagynék helyette. Teljesen fölösleges a tuningolt GTX-nél erősebb VGA megoldás, az FX-57-tel se lehet kihajtani. Akinek meg ennyi pénze van egy konfigra, az meg tudja venni jövőre a második GTX-et, ha olyan játékok jönnének ki. -
Gomezz
senior tag
Így reálisabb:
DFI LanParty NF4 SLI-DR Expert alaplap 60 000 Ft
AMD Athlon 64 FX57 processzor 216 000 Ft
Asetek AST03L1206 vízhűtés 41 000 Ft
4x 512/500 Kingmax Hardcore 56 000 Ft
2x250 GB Hitachi merevlemez 50 000 Ft
NEC ND-4550 DVD-író 13 200 Ft
MSI GeForce 7800 GTX videokártya 139 000 Ft
MSI GeForce 7800 GTX videokártya 139 000 Ft
Arctic Cooling NV Silencer 5 videokártya-hűtő 6 000 Ft
Arctic Cooling NV Silencer 5 videokártya-hűtő 6 000 Ft
Samsung 970P TFT monitor 144 000 Ft
Cooler Master Stacker ház 39 800 Ft
Seasonic S12 500 500 wattos táp 36 000 Ft
Logitech Internet billentyűzet 2 800 Ft
Logitech MX518 egér 12 500 Ft
Steelpad 4S egéralátét 11 000 Ft
Sennheiser HD 270 fejhallgató 24 950 Ft
Floppymeghajtó 1 650 Ft
Összesen 999 000 Ft
[Szerkesztve] -
Sanya
nagyúr
azt az lcd tv-t nem értem, minek kell belevenni. ilyen alapon garázskapumotort is belerakhattunk volna a konfigba, mert az is távirányítós, és elektromos.
-
Gomezz
senior tag
Hiányolok egy 400e és 1.5m Ft közti konfigot.
Mert az a 2x500gb hdd és a tv nem kell senkinek ugyse.
És a két 1GB-s ram helyett is jobb négy 512/500. -
-vitya-
őstag
Elég szűk pénzügyi keret miatt, egy jó file szervert fogok összerakni hétfőn... Ezek lesznek benne:
Gigabyte K8N51GMF-9 (a hazai palyaban lattam eloszor, nagyon megtetszett)
AMD A64 X2-3800+ (meglatjuk, hogy az alaplapban mit tud kikohogni magabol)
Zalman CNPS7000B-Cu (ez eppen van a szekrenyben...nehany)
2G RAM, Kingston, lifetime warranty (ebbe most ne menjunk bele, jo lesz, punktum
)
4xSamsung 250G SATAII HDD (RAID5)
2xWD 120G PATA HDD (RAID1)
1xDVDROM
Rack haz (regi gep halala utan, kannibalizmus, ez igy ingyen volt)
380W UltraPower tap - na erre kivancsi vagyok, jo-e, ha nem valik be, csere 400W Colink-re
Alaplapban nagyon tetszett, hogy integralt video, sataII, giga net tamogatas is benne van. Ezek voltak a minimalis feltetelek, es ez pont jo ra... A cucc mar megjott, leszallitottak, szoval varom a hetfot, hgy osszedobjam, es Win2003server64bit -et pakolhassak ra, meg a heten ki KELL valtania a regi szervert, az mar nagyon a halalan van.
Azert majd rovid tesztet futtatok, HDTach stb. , hogy mennyire jo is...
[Szerkesztve] -
Alchemist
addikt
Úgy vélem, hogy a legdrágább konfig (is) eléggé a játékokra és nem önmagában az erős vasra lett kihegyezve.
Mert egyébként nem annyira lényeges a duál videokártyás kiépítés, viszont egy Athlon 64 X2 4800+ proci (esetleg kissé húzva) mégiscsak jobban illett volna bele az összteljesítmény szemponjából.
Vagy esetleg - nagy-nagy perverzióval - 2 db Opteron 275-ösre alapozva... -
rudi
nagyúr
Fear [link], AoE 3 [link], SS2 [link] és még pár friss game alaposan betámasztana az SLI-nek is 1600x1200-ban, átlátszós (transpaerncy/adaptive) AA-ról nem is beszélve. Anélkül meg az 1600x1200 gyakran sokkal randább, mint az 1280x1024 bekapcsolt T/A AA-val. Persze ha nem a game az elsődleges, akkor jó a nagyobb TFT.
-
rudi
nagyúr
-
Racecam
nagyúr
rudi! Az utolsó kettőben mi az a Samsung 970T?
Inkább 970P, nem? 
Jó, tudom, hogy csak elírás!
u.i.: Egyébként, én az utolsóba, egy nagyobb (1600x1200-as) monitort tettem volna (Samsung 214T), ha már a határ a csillagos ég, és a bivalyerős gép bőven meg bírna hajtani egy ilyet játékok alatt is natívban.
[Szerkesztve] -
-
Rizzo
aktív tag
És hol marad az utolsóból a mosógép, meg a vasaló?
Ennyi erővel az is beleférne. -
erdoke
titán
Rejtélyes okból a 300e Ft-os konfigról a 350e-re megdrágult az NEC 3540-es írója, mégpedig pontosan a 400E Ft-osban levő 4550 árára.

Nem mintha nem lehetne ezeket kiskerben bruttó 10e Ft-ért megkapni, illetve ne vennék 2 vagy több (egy külső) HDD-t a 4-500e Ft-os konfigokba. -
Gabeszfx
csendes tag
Hi
Engem az érdekelne honnan a fenéből szereznek ezek DFI Lan party SLI-DR expert lapot?
meg a többi DFI SLI-s lapot.
kössz
-
Thrawn
félisten
Egy észrevétel:
2x1024 MB Mishkin XP4000 DDR500 memória a 'csillagos égben konfig'. -
rudi
nagyúr
Jaj, ne szánkózzunk már apróságokon
Bőven jó az Explorer 4-es egér pláne az árához képest. A billentyűzetekkel kapcsolatban tényleg lehetne mást is berakni, de partnereinknél nem láttam extrálat ezen a téren. Azért ha fáj, képzelj oda egy Logitech DiNovo desktopot, valahol 50k környékén lehet.
Más: asszem fLeSs vagy Laca egy ilyen Logitech billentyűzettel és Explorer 4-gyel is alaposan eltángálna Q3-ban
-
rudi
nagyúr
Az Asrock nálam kicsit rázós téma, nem ismerem. Nincs GF61xx tapasztalatom, ezért nem írtam, ráadásul asszem az Asrock jóval drágább is. Nemsokára gondolom körbejárjuk a 61xx-eket és, ha jók, akkor a következő konfigokban már ilyan csücsül majd.
A Giga X800 szinte teljesen ugyanaz mint a többiek X800 GTO-ja, és valamivel olcsóbb, meg már amúgy is nagyon kicsúsztam a 250k-s keretből. Első ránézésre egyszerűnbek tűnhet ilyen konfigokat összerakni de nem mindig az.
Kellően tapló dolognak érzem a hozzászólásod végén a ''stb, stb...'' kifejezést. Ha van véleményed, fejzsd ki rendesen - erre való a fórum - vagy tartsd meg magadnak, de félmunkát ne végezz, főleg ne az én - és ezzel együtt a PH rovására! -
Face8814
őstag
Az utolsó konfig elég fínomságos.
A Gigabytera rátérve ( a lehetséges szponzori támogatás mellett
) talán azért is ''nyomják'', mert nem a legdrágább, viszont minőségi cuccok, megfelelő garanciális feltételek mellett. Személyes pozitív tapasztalat ( bár igazság szerint kicsit ferdítettem a dolgokon, hiszen a garancia nem feltétlen csak a gyártón múlik, hanem a forgalmazón is ). -
Allien
veterán
Hmmm... Nem kötekedés képpen, de ha TI játszotok, akkor gondolom max passziánszt!
(sorry) Az O.K., hogy legyen erős proci, vga, megfelelő ram, de ez a nyomi billentyűzet, ez VICC! Minimum, hogy a legerősebb konfigba azért jó egeret raktatok, de a bill. ott is katasztrófa!
Nem azt mondom, hogy 70-80E huf-s billt rakjatok alá, de MINIMUM Zboard!
Ha már játék, akkor a bill is legyen AZ! 
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
Szeretem az ilyen konfig összeállítós cikkeket. A PH mindig is referencia volt számomra, így különösen örülök, hogy most is igazolni látszik a jó választásom.
Kisebb eltérésekkel a konfigom megegyezik a 151ezressel.
Már várom a jövő hetet, gondolom akkor az inteles konfigok jönnek.
Persze azt sosem vennék
-
HERR Z
veterán
nem értem mért kell ennyire a gigákat nyomni...pl
-a legolcsóbb konfigba simán beletenném az asrock gf6100-as lapját..ugye ez fényévekkel jobb a vianál
-a giga x800 helyett beletenném a sokkaltuningosabb x800gto-t ami megintcsak ugyanannyi...
stb, stb... -
szatocs
őstag
Jó lett a cikk (már megint
) , csak annyit, hogy a Samsung 730 BF - et 78,500 - ért is lehet kapni, így még egy kicsit jobb az ára 
-
911
tag
utsó konfig több mint másfél milla, és egy nyamvadt webkamera sincs benne?
igy nem is kéne ... -
G@ben
addikt
Még egy hiba: az utolsó konfignál a táblázatban 27''-os az LCD TV, alatta a szövegben meg 32''-os.
De nagyon jó cikk lett.
-
peterszky
őstag
jó az utolsó konfig

egy hiba: az 500ezres gép ára is 406ezer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szélvészként hasít a Kingston nem gyenge kapacitású SSD-je
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Asztali PC , i5 10400F , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB m.2 , 1TB HDD
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- VADIÚJ HP 17 Ryzen 5 7520U 16GB 512GB 5500Mhz 17" FHD 2026.11.12 gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)