Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rowon: AXAGON EE35-GTR 3.5 külső merevlemez ház bemutatás
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gdi
senior tag
"...megérkezett Magyarországra..."
Akkor nincs probléma.
Nálunk, a banki adategyeztetéses-átvilágítós dolog után pikk-pakk meglesz a tettes.
Ha véletlen hazai mobilos telefonálás is volt benne, akkor ujjujj!, már börtönben ülnek a gonosz tenorincsák. -
törölt tag
Dolgoztam olyan munkakörben ahol intéztem főnöki utasításra utalásokat. Amíg nincs számla, nem tudsz kiutalni semmit, mert annak a számához társítod a költséghelyre a kiadást.
Ha ilyen bemondási alapon működne, 2 évig utalhattam volna magamnak párezer eurókat havi szinten, úgy, hogy nem vette volna észre senki.
Az összegből ítélve ez sem egy családi manufaktúra lehetett, ahol mindenféle keretrendszer nélkül működnek a dolgok, online bankon keresztül. -
Viszlát
addikt
-
kemotox
addikt
válasz
laceszgamer #7 üzenetére
Persze, olvastál.. amúgy meglepően jók, tök vicces. Végre ki lehet csattintani egy emmavacconra vagy szkarletjohanszonra
-
laceszgamer
addikt
Mondjuk ha igaz ha nem, azért ennek így már tényleg van reális veszélye, főleg ha már valós időben képes rá, hogy semennyire se gépies hangon tegye.
Mondjuk eddig amit erről a cuccról olvastam az még valami oylasmi volt, hogy felnőtt filmekbe pakoltak be ismert embereket stb. -
pet007
aktív tag
Egyaltalan hogy bukkantal erre a cikkre? Nem kell minden kamu cikket elhinni. Amugy ugyanez a hir fent van neten nemet ceggel is, persze egy ertelmes oldal se emlit semmit. Majd ha bemondjak a radioban visszajelzek.
-
Viszlát
addikt
Áh, az egész nem áll össze. Eleve ki a CEO főnöke, aztán miért bíbelődik utalásokkal meg hogyan és miért utal el akár egy kisvállalkozás is ekkora összeget számla, beérkezett áru meg minden nélkül, egy telefonhívásra? Vicc.
A Cifu által linkelt cikkben a Wall Street Journal-ra hivatkoznak link nélkül, megnéztem, nyomát sem találom náluk ilyen hírnek.
-
twollah1976
őstag
Hogy néz ki a vargabetu?
-
Viszlát
addikt
Szerintem ez kamuhír.
-
Megérdemlik.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egy brit energia-szolgáltató cég CEO-ja kapott egy telefonhívást a főnökétől arra, hogy 243 000 dollárnak megfelelő...
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Honor Magic6 Lite 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy TAB S7+ 128 GB WiFi, gyári Samsung tok és billentyűzetes tok
- Xiaomi 11T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Watch Ultra 2 Cellular, Véroxigén
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung Galaxy S7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest