Hirdetés
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
Új hozzászólás Aktív témák
-
lohi
tag
Miért van az, hogy már megint az Intel kapja meg az igazán komoly perifériákat? Én ezt nem értem.
van egy proci ami jól teljesít laptopban 110W!!!!!! + energiával és ezzel megveri a 35W -os AMD-t és akkor ő a király? Egy laptopban!!?? És megkap minden király dolgot, nézzétek meg pl a Asus Zenbook 14 Space e. -t... az AMD-s változata megmaradt az 5000-es szériánál, meg a tapipadja is csak numpad lehet.. de rengeteg példát lehetne sorolni... Nagyon durva ez az egyenlőtlenség...
Most egy Zenbook 14-es amd-s van és maradtam volna a márkáénál, ha nem így állnának hozzá, de inkább egy Lenovo z16 -t lesz így belőle. Az az egyetlen amire azt mondom, hogy nincsen hátrányba az inteles hasonlókhoz képest (nem azért mert abból csak amd van, hanem olyan minőségű a periféria mint a mostani inteleseknél) 
-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
A 2021-es S17-est már csak elrontani lehet-szerintem. Na meg a notebookcheck szerint is.
-
aDamker
aktív tag
Nekem is az van, a tavalyi frissített modell nem győzött meg, de ez már igen

Lesz kamera végre, belátták hogy mégis csak kell az. A 105 w GPU power vajon a gyengébb képességű AMD GPU miatt kell, hogy pariban vagy kicsit jobb legyen mint egy 3060ti? Eddig 60-80w volt a TDP határ, kíváncsi leszek ez mennyiben jelent majd nagyobb GPU teljesítményt ha jelent majd bármit. -
Mikulásbá
nagyúr
Vártam volna a sima Zephyrus vonalon is valami újat-bár a 2021-es modellt nehéz lesz űberelni. Ha lesz is szerintem csak hardverileg újabb komponensekkel.
-
undercover
őstag
Mennyi lesz az áruk?
-
Decske
senior tag
Nagyon durvák lesznek ezek az új gépek.
Nekem egy első generációs G14-esem van, remek teljesítményű, hosszú akksi idejű. Az elején volt egyedül alvás para vele, de most már az is eltűnt nálam. Jó pár évre tervezek vele de ezek az opciók elgondolkodtatók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe SSD magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HP ZBook Fury 15 G8 - i7-32GB-1TB
- HP Elitebook 845 G8 - Ryzen5/16GB/500GB
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Új és újszerű 13-14 Gamer, üzleti, 2in1, X360 Touch készülékek nagyon kedvező áron! Garancia Számla!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
van egy proci ami jól teljesít laptopban 110W!!!!!! + energiával és ezzel megveri a 35W -os AMD-t és akkor ő a király? Egy laptopban!!?? És megkap minden király dolgot, nézzétek meg pl a Asus Zenbook 14 Space e. -t... az AMD-s változata megmaradt az 5000-es szériánál, meg a tapipadja is csak numpad lehet.. de rengeteg példát lehetne sorolni... Nagyon durva ez az egyenlőtlenség...
Most egy Zenbook 14-es amd-s van és maradtam volna a márkáénál, ha nem így állnának hozzá, de inkább egy Lenovo z16 -t lesz így belőle. Az az egyetlen amire azt mondom, hogy nincsen hátrányba az inteles hasonlókhoz képest (nem azért mert abból csak amd van, hanem olyan minőségű a periféria mint a mostani inteleseknél) 
Nekem egy első generációs G14-esem van, remek teljesítményű, hosszú akksi idejű. Az elején volt egyedül alvás para vele, de most már az is eltűnt nálam. Jó pár évre tervezek vele de ezek az opciók elgondolkodtatók.