Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bitpork
nagyúr
v6 tdi 3 liter. És baromira megérzi a klímát mert 4 zónás és dupla hőcserélős. A légkondi kapcsolását a motor azonnal fordulatszám emeléssel reagálja le.
(#180) ncc1701: én amíg szeretem addig használom amíg bírom
Nem a felhasználás módja határozza meg alapvetően mit használok , hanem hogy mit szeretek. -
Somatom
veterán
Most, hogy írod és belegondolok, tényleg így van. Két autót szoktam vezetni, de csak az egyik teljesítményén érzem a klíma működését. Hiába, a kis Kalos fölött eljárt az idő, elavult technológia. Vagy, más is befolyásolhatja ezt az érzést, mint az évjáratból adódó technológiai különbség? Lehet, hogy az is közrejátszik, hogy a Kalosban egy 1,2 literes, 77 lovas motor van, míg a DAF -ban egy 12,9 literes, 480 lovas?

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3688, 100% Akkumulátor
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Nem a felhasználás módja határozza meg alapvetően mit használok , hanem hogy mit szeretek.