Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Mr X
veterán
Ezért írtam, hogy nekem mázlim van a hellyel és a felszereléssel. Az elmúlt egy hónapban cseréltem turbót, féltengelyeket, vezérlést, gólyalábakat többek között. Nem kevés munkadíj maradt a zsebemben, de nyilván én sem állnék neki egy nyilvános parkolóban. Kell az aknás garázs.

Kárpitozni viszont nem szeretnék, az nekem nem megy.

-
Öreg autót olcsón fenn lehet tartani így. Nekem nincs semmi autóhoz, meg nem is mernék nekiállni, pedig jó lenne.
OK, légszűrő, pollenszűrő, az megy, kárpitoztam is, műszerfalat is szétszedtem, (előző autón meg csomó minden mást is), de bonyolultabb dolgok kevéssé. -
Mr X
veterán
Szerencsére nekem van hely és felszerelés szinte mindenhez, így magamnak szerelek. Pár fityingst már megspóroltam. Mondjuk ehhez nem árt, ha érdekli is az embert a téma.
-
-
Mondjuk egy szervizben előfordul, hogy olajosak az emberek, meg zaj is. A többi valid

Normális helyre kell vinni a gépet.Ahol én dolgozom, egy gyárban, ha a termelésben levő kollegával beszélünk, akkor szintén ordítás van. A csarnokban fülvédő kell, tök lehetetlen beszélgetni.
-
Anaren91
senior tag
Ezért mondom mindenkinek, hogy inkább nyúljon a zsebébe vásárlásnál, és egy jól karbantartott darabot vegyn, minthogy neki kelljen rákölteni a pénzt egy olcsóbb darabra. Nem is az olcsó autóra költött pénz a bosszantó, hanem az állandó ideg, hogy mi fog tönkre menni vajon, meg, hogy hetekre a szerelőnél kell hagyni...
-
waccamár
senior tag
oh my god, a sok ilyen sztori után még jobban örülök hogy megbízható a 15 éves verdám + a szerelőm is korrekt és jófej

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung kuponkunyeráló
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Parkside szerszám kibeszélő
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Yettel topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- EliteBook 6 G1i 14 14" FHD+ IPS Ultra 5 225U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core I7 14700KF - 20mag/28szál - Gari 2027.10.03. -ig - Eladó!
- Canon fénymásolókhoz hulladékgyűjtő tartályok és tonerek
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független akku 98%
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bontatlan Apple Pencil MU8F2ZM/A 2. generáció / 12 hónap jótállás
- Használt 1TB NVME SSD-k - frissítve: 04.11
- HP EliteBook 650 G9 15" Laptop! I5-1245U / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Haverom BMW-ket bont, seperc alatt szétkapja a futóművét, de a Peugeotjának amikor nekiállt felújítani, akkor 1 hónapig állt az udvaron a kocsi, mert egy szerelhetetlen szar.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)