Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
Köszi, azt hiszem ezeket lementettem mindet még rootolás előtt.
Ill. tegnap este sikerült a rootolás az xda fórumán lévő egyik módszerrel - a készüléken nincs download mód, így az általad javasolt módszer nem megy, ill. a másik javasolt módszer sem ment, bár az látszólag végigfutott 1-es, alap rootolási módszerrel, de újraindulás után nem volt root -.
Rootolás után pedig mtk toolsszal csináltam egy full backupot. Partícionálni nem nagyon akarom, még egy cwm recovery lehet jó lenne, de igazából az mtk toolsszal is le lehet menteni mindent, szóval egyelőre nem látom szükségességét.
-
dbius
veterán
A partíciók méretét egyszerűbb szerintem az MTK Droiddal készített scatter fájlból kiolvasni, az mutatja a partíció kezdetét és hosszát is, nem kell számolgatni.
Most épp fiam Smart 3-át próbálom rootolni, igaz xda fórum alapján indultam el, de elhasalt a módosított recovery és boot.img visszaírásánál, csak most találtam rá a Te írásaidra, átrágom magam ezeken is, hátha így már sikerül lementeni mindent és rootolni is.
boot, recovery, android partíciókon kívül érdemes mást is menteni? pl. data, nvram? Vagy melyeket ajánlott még menteni buzerálás előtt?
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Call of Duty: Black Ops 7
- LEGO klub
- EAFC 26
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Cyberpunk 2077 - Túl a 35 millión
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi