- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- N€T0X|N: Stellar Blade után
Új hozzászólás Aktív témák
-
NickGrabowsi
csendes tag
Sziasztok! Tapasztalt szakembert keresek, aki tud segíteni, kezdő vagyok és nem akarom magam beleásni a témába, nem szeretném elrontani, téglásítani az új készülékemet. Csak használni szeretném az androidot, nem bizgerelni a rendszert. Van itt köztetek esetleg aki (budapesti és) vállalna backup készítést, új ROM feltételt, majd rootolást? Természetesen nem ingyen kérem a segítséget. Zopo ZP600+ a készülékem, rootolva van (így érkezett a kínai shopból) MTK6582 chipsetes. Innen szeretném feltenni a legfrissebb gyári ROM-ot: http://www.zopomobileshop.com/content/9-download-zopo-mobile-latest-rom (abban bízok, hogy talán megoldja a problémámat a tárcsázónál, a default system (sötét színű témánál) hívás közben nem látszik az alsó sor: "* 0 #" gombok és ez nagyon zavar, nem tudom használni a hangpostát, meg semmit amihez hívás közben a nyomógombokkal adatot kell bevinni.) Kérem segítsetek! Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest