Hirdetés
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: frenda dsttöytoi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
superecneB #100 üzenetére
Quake-ben majdhogynem azt állítasz át, amit csak akarsz és ahogy csak akarsz. Pár cvar van csak letiltva vagy szerver-fixálva. Ott úgyis a skill a legfontosabb.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
kiskaktusz #92 üzenetére
"Miután mondhatni "lazán" végigvittem a single részét veteránon, gondoltam megpróbálom. Nem vagyok nagyon béna, de hogy egy killem sem volt, azon meglepődtem.."
Ez érdekes. Nekem 8 év Quake után az első CoD 4-es multi élményem (keményen droppoló fps-sel) egy Crossfire-en történő fincsi vadstrafe-elős ownage utáni ban volt.
A sok low, ugye..
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Erről az egész "mocskoscfghezérteniakaróésértőtisztességtelendenemwhscsítlámák"-ról eszembe is jutott valami:
:' D
Kár, hogy igaz..
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
\r_picmip 3, SM 2.0 + 2xAA-val, +holdbreath az alap. no lens flare, stb.
A szénné butított promod az igazi."Ha soha nem csaltál, akkor tudhatod ,hogy milyen tisztességesen játszani."
Csak azt tudom.
A magyarok internetes ingame megnyilvánulásait és reputációját inkább hagyjuk. Elég szégyen (és nem csak CoD-ban).
A probléma inkább az, hogy sokan a *.cfg-írást azonosítják a wh-val, aimbot-tal, meg mittoménmégmivel'. Ők se Quake-en nőttek fel.
"Én ezekről beszéltem, az hogy te a gázpedálra rakod a lövés gombot az nem ide tartozik."
Azért ennél kicsit komplexebb dolgokra gondoltam. Pl. különböző toggle bind-ok vagy ha pisztolyra váltasz, akkor a 80-as fov-ból 70 lesz, a 0.1-es mouseaccel-ből 0.08, stb. stb.
Siera: Az emberi szem nincs fps-re korlátozva. Miért is lenne? Másrészt az, hogy te folyamatosnak látod, attól még a mikrolaggok észrevehetőek, ahogy a fizika sem úgy működik, ahogy kellene - és még a képfrissítés is közrejátszik; és mindez hatással van a mouse input-ra is.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Mások inkompetenciája (mert az, akár tetszik a dolog, akár nem) miért gátolja a személyes komfortomat (amiről ugye a *.cfg-írás szól)? És nagyon jól tudod, hogy nem csalásra gondolok. Sértő is lenne.
Ennyi erővel az sem fair, hogy Razer Salmosa-m van, Allsop-padom, Superlux-fejesem és fix 125 fps-em, neki meg ratyi egér + TESCO pad (vagy asztallap) + no füles + fps-drop. Nevetséges.
Akiknek ilyen "problémája" van, azok vegyenek konzolt.
Cheating brings shame upon skill. Ennyi. Életemben egyszer nem csaltam online, de még csak a fejemben sem fordult meg soha. Önmagammal szemben lenne megalázó. Persze ezzel nyilván nem mindenki van így.
bbazs96: Az a baj, hogy bár lehet, hogy a szórás más, de az ugrás és ütközés-kezelés fizikája nem jó.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"de szinte semmi más játékban nem találunk hasonlót, hogy íly nagy mértékű előnyre tehetnénk szert velük, mint a Call of Duty 4-ben"
Kivéve pl. Quake III Arena / Quake Live, ami 100x testreszabhatóbb.
CoD 4-ben a mágikus fps-számok 76 / 125 / 250 / 333, bár ez utóbbi nem tournament-legal.
A set - vstr-es hivatkozásokkal nagyon ízlésesen, átláthatóan, mégis komplexen meg lehet írni a *.cfg-t (adott fegyvereknél automatikus fov / sens / bármiegyéb-váltás, stb.).
Persze az sem árt, ha az \r_displayRefresh is hozzá van szinkronizálva (pl. \com_maxfps 120, \r_displayRefresh 120 egy jól működő kombó), vagy a maxfps a refresh-nek egész számú többszöröse. Mondjuk valamilyen érdekes dolog miatt nekem legjobban a 125 fps + 75 Hz adja, de ez csak egy személyes lábjegyzet.
Az engine idTech 3-alapokon nyugszik, ezért is kezdtem vele anno játszani - lehet vidáman szökelleni
, van circle strafe, airstrafe, edge slide, overbounce-szerűség, rocket / nade-jump.
A fix 76 még játszható, a 125 lenne a "default", 250-nel picit messzebbre ugrik, de valamivel alacsonyabbat, 333-mal picit magasabbra és messzebbre ugrik.
Az tuti, hogy FIX 76 alatt (de inkább 125) le sem ülnék valami érdemben játszani. Egyszerűen nem úgy működik a fizika, ahogy kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- GTA VI
- Politika
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- OLED TV topic
- Aktivitáskövető és füles is érkezett az új Motorolákkal
- Le Mans Ultimate
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- 4K gamer PC ( +Sok ajándék)
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest