- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen mosógépet vegyek?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoosty
őstag
Amiket írtál, azzal hellyel közel egyetértek. De pár dolog vitatható:
Processzor: általánosan kijelentve igaz, hogy az i5/i7 jobb, mint egy egy 8 magos AMD, de az ára nem mindegy. Megnéztem most: 4Ghz 8350-es 49k HUF Ez a második legdrágább AMD proci. A negyedik legolcsóbb i5-ös proci 61,5k HUF. Ez 25%-os árkülönbség. i7 valahol 80k körül kezdődik. Illik is jobbnak lennie. Játékok alatt nincs is ekkora különbség, csak ha szarul megírt játékról van szó. Szóval AMD is lehet logikus választás.
Monitor: A TN legnagyobb hátránya a betekintési szög, mivel az emberek általában egyedül játszanak, ennek nincs nagy jelentősége, mivel mindig szemben vannak. Magam hosszú távon még nem használtam IPS paneles monitor, csak az egyik kollégánál látom, mert ő CAD-ezik. Nem látom a nagy különbséget. Pedig a neten elérhető színmegjelenítési tesztek szerint 98%-ban helyesen rakom sorba a színeket szóval ha van is baja a szememnek, akkor az minimális.
SSD: Nekem van, de elsők között hagynám el egy szűkös keret esetén.
Ház: Teljesen logikus spórolás, legtöbb ember valahova elrejti, ne legyen útban, így mindegy hogy néz ki. A megfelelő szellőzés már elég olcsón elérhető. Kábel management túlértékelt. Legtöbben nem nyúlnak hozzá, így a könnyű szerelhetőség/merevség is teljesen felesleges. Akkor meg miért költene rá valaki komolyabb összeget?!
Alaplap: A legnagyobb baj vele, hogy információhiány van.(bár lehet, hogy nem ez a legjobb szó rá) Egyszerűen nem mérhető, hogy mivel mit nyer az ember. Szóbeszédek vannak, hogy ez jó, ez meg szar, de hogy miért és mennyire szar/jó nem tudja az ember. Nem látja az ember, hogy ha 5000-re többet költök rá, akkor miért lesz jobb nekem. Magam részéről alaplap topicba szoktam benézni az ajánlottak közül kiválasztom a legolcsóbbat aztán jó lesz. Eddig sose volt alaplap problémám, vagy sose tudtam meg, hogy az volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook