Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gadomiklos: Sziasztok! Kezdő vagyok, és nem tudom hol tudom megnézni a privát üzeneteimet.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
Öööö, ha te mondod biztos igaz. Itt ugyan 4 éve használunk mono-t és nem tűnik se szarnak se lassúnak. Persze csak néhány TB adat van
Ja és amikor még sehol nem volt 64 bites .net, mono már akkor is volt.Kompatibilitási probléma néha felmerül, bár olyankor is inkább a windows a béna Pl. szegény mono-t meg kellett erőszakolni hogy emulálja az idióta windowsos file sharing módokat, pedig a linuxot ez rohadtul nem érdekli. Vagy bizonyos xmleket nem volt hajlandó megemészteni a windows, illetve legutóbb nem volt kedve magyar (!) windowson magyar abc szerint rendezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ja és amikor még sehol nem volt 64 bites .net, mono már akkor is volt.