- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Munkahelyről leselejtezett laptopot vettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melorin
addikt
Jól sikerült a Review, de mivel "kérted", hogy nézzük át, rövid keresgélés után találtam benne én is néhány apró hibát, amiket azért nem kell mind véresen komolyan venni. Íme néhány jótanács és néhány hiba:
Legyél következetes a kis/nagybetű megválasztásánál, amikor a Clip/Clip+ nevet írod be.
Ha normál szöveg közepén teszed, tedd "idézőjelbe", írd Nagybetűvel, döntsd meg vagy valahogy 'különböztesd meg' a szakszavakat és a funkciók neveit, mint például a: Hold, auto detect, normalon, slot radio, shuffle stb. Ezzel könnyebbé teszed az olvasást azok számára, akiknek nem szokott hozzá a szemük az ilyen "mágikus szavak"-hoz egy normál szövegkörnyezetben És talán pont ennek a rétegnek szól ez a cikk, hiszen az átlagember olcsó de jó készüléket szeretne találni a neten.
"ha nem 50$ körüli árával tenné ezt." --> ha nem egy 50$-os lejátszóról lenne szó. (szerintem nem 'tesz' semmit)
"Van, ami változott, van ami nem." --> vessző hiány vagy többlet (pl.: Van ami változott, és van ami nem.)
"Az eleje, és oldala, ami fényes és csúszós műanyag, megmaradt." --> Az eleje és az oldala fényes és csúszós műanyag maradt.
"Megszűnt a gombok körüli világítás, aminek személy szerint örülök, mert este nagyon zavaró tudott lenni, hogy sokkal erősebb a fénye, mint a kijelzőé, majd kiégette a szemem." --> Megszűnt a gombok körüli világítás, aminek személy szerint örülök, mert este nagyon zavaró tudott lenni,(.) (M)majd kiégette a szememet, mivel sokkal erősebb volt a fénye, mint a kijelzőé.
"a hold funkció pedig a Home gomb, rövid ideig tartó nyomásával érhető el és csinálható vissza." --> 'gomb' után nem kell vessző, és a 'csinálható' szó helyett valami műszakibb kifejezést is választhatnál
"És ami a legfontosabb változás: a jobb oldalon található lyuk, microsd kártya (és slotradio) részére." Na itt egy picit leakadtam, hogy mit is szeretnél, de aztán rájöttem. Talán érthetőbb lenne, ha: --> És ami a legfontosabb változás: a jobb oldalon található lyuk, ami microSD kártya (és slotradio) fogadására alkalmas.
"A kártya beolvasása berakáskor igénybe vesz 1-2 percet" --> A kártya behelyezésekor annak beolvasása 1-2 percet vesz igénybe.
"akkor mint a clipnél is megjelenik "vizuálisan a zene" " --> akkor(,) mint a clipnél is, megjelenik "vizuálisan a zene"
"Mtp módban, észrevételeim szerint legalább" --> Mtp módban észrevételeim szerint legalább / Mtp módban, észrevételeim szerint, legalább
"néha elbizonyodtam" -->elbizonytalanodtam?
"Körülbelül 45 percnyi, egyikből a másikba való hallgatás után, azt mondta:" --> Körülbelül 45 percnyi, egyikből a másikba való hallgatás után azt mondta:
Ennyi gyűlt össze a végére. További hasonlóan színvonalas cikkírást kívánok
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Politika
- Egérpad topik
- Autós topik
- LED világítás a lakásban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851